Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 18.03.2015.
17:57
B92 A

"Oni koji kritikuju vlast misle da su bolji i od Đokovića"

"Pitam se zašto u medijima ima toliko navijača iz lože, koji samo kritikuju i pričaju kao da mogu da igraju tenis bolje od Novaka Đoković" kaže Maja Gojković.

Tanjug
DS samo kritikuje ali ne iznosi rešenja: Maja Gojković

Predsednica Skupštine je u Kažiprstu rekla da taj deo društva "veoma primetan, da stalno skreće pažnju na sebe i da ima nepodnošljivu lakoću kritikovanja".

- Oni kritikuju i ono što se ne može kritikovati, ono što ceo svet hvali. Ne govorimo o građanima, već o nekom establišmentu kojima su jedini odgovarajući period bile devedesete - rekla je Maja Gojković.

Kako je rekla, taj establišment oseća da Srbija ide prema tome da bude predvidiva, što je kvalitet uspešnih zemalja, a da to njima ne odgovara.

- Osećaju da neće više biti onoga što im je devedesetih prijalo. Sada su druga vremena - rekla je ona.

Kako je rekla, jedino što bi mogla da navede kao propust aktuelne vlasti jeste to što je "možda trebalo još više raditi".

- Kada gledam period pre 2012. ili 2014. godine, kako god da pogledate, onda je rad zamenio bezidejnost - rekla je ona.

Funkcionerka SNS je odbacila tvrdnje opozicije da u parlamentu za njih nema mesta, kao i da je ograničen prostor za kritiku.

- Oni imaju toliko i toliko poslanika, pa toliko imaju i vremena. To su građani na izborima izglasali. DS samo kritikuje, oni ne iznalaze rešenja i ne govore šta bi bila alternativa reformskom kursu Aleksandra Vučića, Vlade Srbije i vladajuće većine. To je ignorantski odnos prema građanima, koji su pokazali koliko žele tih i takvih predstavnika građana u parlamentu - rekla je ona.

POVEZANE VESTI

Sreda 18.03.2015. 18:17
Ne znam za navijače iz lože, ali vi svi zajedno , ne znate ni da držite reket u ruci, kamoli da odigrate meč ! G/lupa si kao i usporedba, koju si upotrebila, osjećate vi da se ljulja, ne prolaze više jeftina obećanja.....!
Sreda 18.03.2015. 21:10
Bila mala Maja slepa. Svakog dana molila je majku, da joj pronađe lek za njene bolesne oči. Majka traži danima, a leka ne pronađe. Jednog lepog sunčanog dana dođe majka kući, sva radosna, vičući: - "Majo, Majo, našla sam lek za tvoje bolesne oči." - "Daj majko, daj mi ga, da ponovo progledam." A majka će: - "Večeras dušo, kad legneš u krevet, ukapat ću lek u tvoje bolesne oči, a ujutro ćeš progledati." Padne mrak, majka ukapa maloj Maji lek u njene bolesne oči. Maja zaspe i sanja lepe snove. Svane novi dan, mala Maja se probudi, a još uvek ništa ne vidi. Potraži majku i kaže: - "Majko, majko ja još uvek ništa ne vidim." A majka će: - "Majo, aprilililili..."
Sreda 18.03.2015. 22:45
ova vlast...treba je skloniti...i to narod da radi...kako se to vec radi..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online