Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Sreda 05.11.2014.
16:09
Srna, Beta A

"Mišković prisluškivao Vučića"

Ministar pravde Srbije Nikola Selaković potvrdio je da su u jednom beogradskom hotelu, u vlasništvu Miroslava Miškovića, u prostoriji u kojoj je planirano da boravi srpski premijer Aleksandar Vučić bili postavljeni prislušni uređaji.

Tajkuni ruše vlast
 

"Naime, u prostoriji u kojoj je predsednik Vlade trebalo da ima pojedinačne sastanke sa učesnicima skupa službenici agencije koji su bili zaduženi za kontradiverzione i prislušne preglede u prostoriji otkrivaju nešto zanimljivo - prislušne uređaje", rekao je Selaković.

On je novinarima u Skupštini Srbije rekao da je iz tog slučaja, koji se dogodio 1. novembra kao i drugih aktivnosti, vidljivo da je "na delu angažovanje tajkuna na rušenju vlasti".

Hotel: Kamera služi za proveru zauzetosti sale

Rukovodstvo hotela "Kraun plaza" saopštilo je da kamera pronađena u sobi u kojoj je premijer Aleksandar Vučić trebalo da ima sastanke služi za proveru zauzetosti banketne sale, i da su takve kamere uobičajene u njihovim hotelima.

"Želimo da razjasnimo da je reč o uobičajenoj proceduri i standardnoj ponudi hotela u lancu Kraun Plaza. To je sistem koji osoblju hotela služi za proveru zauzetosti sale kako ne bi remetili rad u banket salama", kaže se u saopštenju generalnog menadžera hotela Živorada Vasića.

Kako se dodaje, kamere ne služe za snimanje, već sliku prenose isključivo na ekran ispred banket sale, u realnom vremenu, uz saglasnost korisnika usluge, i nisu opremljene mikrofonom.

Kamere nisu montirane povodom nedavno održanog sastanka Trilateralne komisije, već su instalirane prilikom izgradnje, a svaki klijent hotela unapred je obavešten o toj usluzi i ima mogućnost da kameru isključi, što su i učinili organizatori sastanka "Trilaterale".

POVEZANE VESTI

Sreda 05.11.2014. 16:14
Jel su mu zbog "toga" vratili pasos !? :D)))
Sreda 05.11.2014. 17:17
Spijuniraju I napadaju nam naseg velikog vodju! Ako on pukne,pukla je Srbija. Zamislite I brata mu napadaju zbog neke tamo firme, a i batina je malo popasao.Da nije smesno bilo bi zalosno! Braco Srbi,popijte jutarnju kafu I pojedite kiflu,jer uskoro ce vam I to biti luksuz u vremenima koja dolaze. Kada se pitate zasto, setite se za koga ste glasali. Aca Drmuser,Toma Lopata,Ivica Banana,Nebojsa Slina. Procitajte o nasem najvecem zivom ekonomisti dr Slobodan Komazec,naseg najobrazovanijeg Srbina dr Dragana Petrovica,naseg izuzetnog ekonomiste Branka Dragasa,pa se pitajte kome ste glas davali.Skoro 50% Srba nije izaslo na izbore,I oni su isto omogucili gore navedenim da dodju na vlast!
Sreda 05.11.2014. 16:58
А зашто господин борави у хотелу и прави промет тајкуну, који би да му руши власт?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online