Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 10.03.2014.
19:02 >> 20:13h
Beta A

LSV: Glas za LDP je glas za Vučića

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) ocenila je danas da Liberalno-demokratska partija (LDP) neće preći izborni cenzus i poručila biračima da je svaki glas za LDP zapravo glas za Srpsku naprednu stranku (SNS) i Aleksandra Vučića.

Foto: Ilustracija

"LSV podseća građane Vojvodine da LDP u Vojvodini ne prelazi cenzus i da zato svaki glas njima odlazi direktno Aleksandru Vučiću i SNS-u", naveo je LSV u saopštenju. LSV je optužila LDP da "autonomaši" po Vojvodini samo nekoliko dana
pred izbore i poručila političarima iz Beograda da prestanu da se bave Vojvodinom isključivo pred izbore.

"U skupštinskim klupama će biti sigurnih šestoro 'ligašica' i 'ligaša' što je - ako kojom magijom LDP ovog puta i pređe cenzus - tri puta više građanki i građana Vojvodine nego u njihovom društvu", tvrdi se u saopštenju.

LDP: LSV izdala autonomiju Vojvodine za šačicu mandata

Liberalno demokratska partija saopštila je večeras da vodi politiku koja je u interesu Vojvodine, te da će zbog toga ljudi koji su glasali za Ligu socijademokrata Vojvodine 16. marta glasati za LDP.

 

LDP je ocenila da niko u Vojvodini neće glasati za to da bude žrtvovana autonomija pokrajine zbog nekoliko poslaničkih mandata za LSV koja je na listi Nove demokratske stranke Borisa Tadića.

 

"LDP veruje da je pitanje ustavnog položaja Vojvodine, krađe vojvođanskih resursa i para, za koje su odgovorni svi koji su Srbiju vodili u prethodnih 10 godina, mnogo važnije od nekoliko mandata i sigurnih plata za šest funkcionera LSV", navodi se u saopštenju.

Predsednik Pokrajinskog odbora LDP Dušan Mijić je danas pozvao LSV da odustane od koalicije s Novom demokratskom strankom Borisa Tadića. "Ligaši, odustanite od Tadića i vratite se u svoje prirodno jato. Čuvamo Vam mesto! Vreme je za Vojvodinu!", poručio je Mijić u saopštenju.

Mijić je ocenio da je LSV "nedosledna" jer je napravila koaliciju s Tadićem i s predsednikom stranke Zajedno za Srbiju, bivšim ministrom poljoprivrede Dušanom Petrovićem, koji se zalažu za "fasadnu i nikakvu, lažnu autonomiju" Vojvodine.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 10.03.2014. 19:11
Па шта, глас за Уснију, глас за оног цревног паразита Бориса, глас за дежмекастог, глас за лсв крмка, глас за лдповог урађеног мандова су све гласови против Србије...
Ponedeljak 10.03.2014. 19:12
Боже мили! Чуда великога! Кад се ћаше по земљи Србији, По Србији земљи да преврне И да друга постане судија, Ту кнезови нису ради кавзи,; Нит' су ради Турци изјелице, Ал' је рада сиротиња раја, Која глоба давати не може, Ни трпити Турскога зулума; И ради су Божиј угодници,; Јер је крвца из земље проврела, Земан дош'о ваља војевати, За крст часни крвцу прољевати, Сваки своје да покаје старе. Небом свеци сташе војевати; И прилике различне метати Виш' Србије по небу ведроме; 'Ваку прву прилику вргоше: Од Трипуна до светога Ђурђа Сваку ноћцу месец се ваташе,; Да се Србљи на оружје дижу, Ал' се Србљи дигнут' не смједоше.
Ponedeljak 10.03.2014. 19:46
zasto se zvalavi stidi da glasno kaze da je u koaliciji sa vukom draskovicem?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online