Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Četvrtak 30.01.2014.
03:37
Beta A

SNS: Vlada Vojvodine pada za nekoliko meseci

Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je da predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić "fantazira" kada kaže da će pokrajinski izbori biti održani 2016. godine i optužila Pajtića da je "poslednji diktator" u Srbiji.

Naprednjaci već "sahranili" demokrate u Vojvodini: Članovi SNS-a na nedavnoj Skupštini stranke u Beogradu
 

Novosadski odbor SNS je u veoma uvredljivo intoniranom saopštenju za javnost ocenio da će Vlada Vojvodine doživeti kraj u sledećih "par meseci".


Ta stranka je odbacila Pajtićeve tvrdnje da stoji iza medijskih spekulacija da počasni predsednik Demokratske stranke Boris Tadić želi da formira "demokratski front".


"SNS ne mora ništa da radi da bi se Demokratska stranka raspala sama od sebe", piše u saopštenju.


Naprednjaci su optužili Pajtića i potpredsednika pokrajinske vlade Dragoslava Petrovića da su, posle pada "režima" Borisa Tadića, oni "jedini diktatori u Srbiji".


"Njih dvojica su Vojvodinu pretvorili u despotiju u kojoj vladaju na osnovu svojih hirova i kaprica, a ne na osnovu Ustava i zakona. Diktatorski režim u Vojvodini nije promenjen poslednjih 14 godina", naveo je SNS.


Ta stranka je optužila Pajtića i Petrovića da su Vladu i Skupštinu Vojvodine podredili svojoj volji i "sebičnim korupcionaškim i kriminalnim interesima".


SNS je ocenio da je Vlada Vojvodine zapravo vlada "provincijalnih političara".


"Pajtić mora da ode i mora da odgovara za sve što je radio u svoja dva i po mandata razularene i neodgovorne vladavine. Pajtićev mandat je završen i nije da mu to niko nije javio, nego ne veruje", navodi se u saopštenju.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 30.01.2014. 04:28
Pitam se, pitam se: da li je krajnji cilj ovoga da se Srbija stabilizuje, ili destabilizuje?
Četvrtak 30.01.2014. 08:55
Megalomansko ludilo čelnika Srpske napredne stranke nije od juče. Još u vreme predizborne kampanje, ni Tomislav Nikolić ni Aleksandar Vučić nisu se ustezali da obećavaju kako će, čim oni preuzmu svu vlast, u Srbiju biti uloženo 100 milijardi evra stranih investicija!Slepo prateći šizoidnu propagandu svojih političkih šefova, nedavno je naprednjački ministar Milan Bačević šokirao javnost navodnim kineskim investicijama od 10.000 milijardi evra u zemlje jugoistočne Evrope i regiona kome pripada i Srbija, senzacionalno otkrivši kako će Beograd biti sedište nepoznatih kineskih „dobrotvora".
Četvrtak 30.01.2014. 08:57
A da će šeik iz Emirata, Mohamed Al Abar, čovek koji je izgradio najveći deo Dubaija i Abu Dabija, sve da sredi. Vučić je ovu senzacionalnu vest ovako sročio:„...Njegov (Al Abarov) idejni plan je da počistimo sve odatle, da to bude jedini zadatak Srbije. On obezbeđuje tri milijarde i 100 miliona dolara za izgradnju svega. Onda treba da vidimo kako ćemo i mi da se naplatimo prodajom toga kad se završi...".Dakle, da bude srušeno sve pored beogradskih obala Save, pa će onda šeik možda nešto da gradi. A kako ćemo i da li ćemo „da se naplatimo", videćemo...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online