Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Četvrtak 30.01.2014.
03:37
Beta A
Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je da predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić "fantazira" kada kaže da će pokrajinski izbori biti održani 2016. godine i optužila Pajtića da je "poslednji diktator" u Srbiji.
Četvrtak 30.01.2014.04:28
Pitam se, pitam se: da li je krajnji cilj ovoga da se Srbija stabilizuje, ili destabilizuje?
Četvrtak 30.01.2014.13:23
Pa nece samo ovaj zuti Pajtic biti smenjen sad kad se nakupio koliko mu je potrebno da mu ni unucici netrebaju nista da rade nego ima njih jos jako puno ovakvih kao sto je ova zuta rasa
Četvrtak 02.10.2014.19:21
A ja se onako laicki pitam dal' ce to da bude uistinu da ga se istrazi pa sta god iz toga proizadje ! Najiskrenije se nadam da ce ti i takvi kriminalci da plate za zlodela nanesena narodu ! Kriju se iza Milosevica a da njega bilo nije ostali bi kanalizacijski parcovi kao i Sutanovac i Canak Jerkova i ostala gamad iz zute bande !
Četvrtak 30.01.2014.08:55
Megalomansko ludilo čelnika Srpske napredne stranke nije od juče. Još u vreme predizborne kampanje, ni Tomislav Nikolić ni Aleksandar Vučić nisu se ustezali da obećavaju kako će, čim oni preuzmu svu vlast, u Srbiju biti uloženo 100 milijardi evra stranih investicija!Slepo prateći šizoidnu propagandu svojih političkih šefova, nedavno je naprednjački ministar Milan Bačević šokirao javnost navodnim kineskim investicijama od 10.000 milijardi evra u zemlje jugoistočne Evrope i regiona kome pripada i Srbija, senzacionalno otkrivši kako će Beograd biti sedište nepoznatih kineskih „dobrotvora".
Četvrtak 02.10.2014.19:28
A i ti skoro imenjace pozuce neznam od cega ! Ili si stvarno zut ko to govno Pajtic i Stjepanovic ili si neki tamo srbomrzac onako iz navike ! Bolje bi ti bilo da unapred napisana stiva i opaske malo usporis jer ocigledno brzas u objavljivanju i ne citas nego oanko ofrlje ! Ipak si ti u velikoj velikoj manjni minoran zanemariv ! Valjda razocaran sto ti puleni odose polako jedan po jedan u PM pa neces docekati svojih pet minuta ! Moje misljenje da svi koji rade za dobro Srbije su dobri a ostali u tri PM !
Četvrtak 30.01.2014.08:56
Mada je Bačević već sutradan demantovan, on se pravdao „lošim prevodom" i počeo da upada u tragikomično tumačenje cifre sa kojom nije mogao da izađe na kraj. Zbog toga su ga napale i stranačke kolege, među prvima ministarka energetike Zorana Mihailović, ali, nije prošlo ni dva dana, epidemiju megalomanije vrha SNS-a potvrdio je i Aleksandar Vučić. Naime, tek što se cirkus oko Bačevićevih faraonskih fantazija stišao, „prvi potpredsednik" je stao pred srpsku javnost i samouvereno najavio kako je već ugovorena investicija od 3,1 milijarde evra za projekat „Beograd na vodi".
Četvrtak 30.01.2014.08:57
A da će šeik iz Emirata, Mohamed Al Abar, čovek koji je izgradio najveći deo Dubaija i Abu Dabija, sve da sredi. Vučić je ovu senzacionalnu vest ovako sročio:„...Njegov (Al Abarov) idejni plan je da počistimo sve odatle, da to bude jedini zadatak Srbije. On obezbeđuje tri milijarde i 100 miliona dolara za izgradnju svega. Onda treba da vidimo kako ćemo i mi da se naplatimo prodajom toga kad se završi...".Dakle, da bude srušeno sve pored beogradskih obala Save, pa će onda šeik možda nešto da gradi. A kako ćemo i da li ćemo „da se naplatimo", videćemo...
Četvrtak 30.01.2014.08:58
Tako je ona prethodna Bačevićeva izjava o deset hiljada milijardi evra kineskih investicija, data u okolnostima njegovog posleprazničnog mamurluka, odmah postala samo mala humoristička epizoda naprednjačkog pozorišta za decu i omladinu. Vučić je za razliku od Bačevića spreman da sruši pola Beograda i pokloni pola Srbije, ako treba!
Četvrtak 30.01.2014.08:58
Mafija demokratske provinijencije kojoj Vučiću odano služi (i oni njemu), odmah je priskočila u pomoć. Naime, predsednik Privremenog gradskog veća Beograda, Siniša Mali, „pojasnio" je rušenje ovog dela Beograda: „...Ceo projekat je rađen po uzoru na gradove koji su sličnog položaja kao Beograd - nalaze se na rekama. To su Kopenhagen, Linc, Mančester". Gde je Mali video taj projekat? Zašto nije predstavljen javnosti ako postoji? Koliko će to da košta Srbiju? Hoće li se Beograd zadužiti još neku milijardu evra?
Četvrtak 30.01.2014.09:07
Istina da Pajtić treba da ide, ali je još veća istina, gdje god dodju SNS, tu trava više ne raste ! Najveće zlo, a prošli smo kroz mnoga, je ovo današnje sa Aleksandrom Vučićem ! Neko ko je u svojoj 43-oj godini promjenio toliko " ideologija ", da bi jedino sebe doveo na vrh vlasti, nema šta više da se kaže !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)