Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 03.12.2013.
13:51
b92.net A

Čanak: Vučić drži moć u rukama, Dačić nije prstom mrdnuo

Lider LSV Nenad Čanak objasio je gostujući u Kažiprstu B92 zašto smatra da je lider SNS-a Aleksandar Vučić čovek od reči, kao i zašto njegova stranka ne podržava novu vladu ali i kako niko nema apriori podršku LSV.

Lider LSV-a Nenad Čanak
 

"To sa Vučićem nije nikakva saradnja, već slučaj načelnika. Vučić i ja smo se složili da Novi Sad mora dobiti načelnika policije", kaže Čanak i dodaje: "Rekao je da će biti načelnik policije pa se desio, a prethodno su četiri godine govorili to pa se nije desilo. Zato sam rekao da je Vučić čovek koji drži reč".

Pročitajte još: Kod Vučića na poklonjenju

Čanak je, takođe, istakao da nije imao kome drugom da se obrati po tom pitanju, konstatujući da je nedopustivo je da se pitanje bezbednosti grada rešava privatim razgovorom, ali da je on to uradio jer, kako kaže, "nije moglo drugačije".

"Vučić drži moć u rukama…pa kome da se obratim?! – zapitao se Čanak, ističući da je Dačiću koji je bio ministar u vladi koju je njegova stranka podržavala, takođe govorio o tome, ali da se ništa nije "pomerilo ni milimetar".

Čanak je naveo i činjenicu da je Vučić osoba koja ima "najaveću političku težinu u zemlji, bez obzira na diskutabilnu prošlost Srpske napredne stranke, odgovorivši tako na pitanje zašto se baš njemu obratio, a ne premijeru države Ivici Dačiću.

Govoreći o koalicionim partenirma i odnosu sa SNS, lider LSV ističe da prema ovoj vladi nema nikakav odnos, kao i da niko više nema podršku LSV, barem ne apriori.

Čanak je objasnio i da sa Demokratskom strankom sa kojom je LSV u pokrajinskoj vlasti, sarađuje, kako navodi, isključivo na osnovu projekata, kao i da "nema više nikakvih koalicionih i strateških partnerstava".

POVEZANE VESTI

Utorak 03.12.2013. 14:01
Čanak , Čeda , Vuk Drašković su jajare koji mogu sa SVAKIM ALI NIKOM NE TREBAJU . Zašto ih onda DS I SNS TRPE ? MORAJU TERA IH BRISEL NA TO . SVE JE TO BANDA IZDAJNIČKA .
Utorak 03.12.2013. 14:05
Pod utiskom sam priče o krađi beba u srbiji, pa mi ovaj krmak i njegovi debilizmi dođu kao so na otvorenu ranu... Prosto neverovatno šta ljudski mozak u srbiji mora da trpi...
Sreda 04.12.2013. 18:28
KADA CE DA SE SUDI OVOM KRMKU ZA BATINE KOJE JE SA SVOJIM GORILAMA ZADAO COVEKU PROSLE GODINE! MAMICU TI KVISLINSKU IZDAJNICKU................KAZNA SE ZNA!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online