Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 19.06.2013.
14:14

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/news.phtml on line 71
A

Cirkus u Zaječaru: Još im samo fali šator

Kampanja za lokalne izbore u Zaječaru koji bi trebalo da se održe naredne nedelje, juče je bio tema i u republičkom parlamentu. Poslanik LDP Zoran Ostojić pitao je Vladu da li planira nešto da uradi s obzirom na to da se kandidati za gradonačelnika Zaječara ponašaju "kao da su u rijaliti šou Veliki brat".

Foto- arhiva: Pristalice Ujedinjenih regiona Srbije
 

- Predsednik izborne komisije je podneo ostavku, a ostali članovi su odlučili da se glasa na fotokopiranim glasačkim listićima. Uzmu jedan sa pečatom, odštampaju ga, i to gde?! Na tenderu je pobedio Službeni glasnik sa četiri puta skupljom ponudom od ostalih, a direktor ove firme je kadar Srpske napredne stranke - kazao je Ostojić.

Vučićem premazali Ničića

- Uoči prekjučerašnjeg mitinga u Zaječaru radnici Direkcije za izgradnju su po nalogu direktora, koji je inače kadar SNS, skidali reklame i sklanjali slike sa bilborda Boška Ničića i URS a postavljali fotografije Aleksandra Vučića.
Kandidat za gradonačelnika Zaječara iz redova naprednjaka je estradni menadžer Saša Mirković.

On je dodao da je "u ponedeljak u tom gradu bilo pola vlade, između ostalog i njen potpredsednik Aleksandar Vučić i Vuk Drašković pride da podrže putara Sašu Mirkovića koji se kandidovao protiv onog iz Velikog brata Boška Ničića".

Ostojić smatra da u Zaječaru vlada "cirkus i džumbus" što je nespojivo sa, kako je rekao, jurnjavom za datumom.


- Hoćemo u Evropu, kukamo za datum, a glasamo na fotokopiranim listićima u atmosferi tuča i prebijanja. Pa to stvarno ne ide - kazao je Ostojić.
 

Foto - arhiva: Pristalice Srpske napredne stranke
 

Skoro u isto vreme, Boško Ničić, kandidat za gradonačelnika i nosilac liste Dinkićevih Ujedinjenih regiona Srbije, držao je vanrednu konferenciju za novinare. Uradio je to nakon trećeg bezuspešnog pokušaja da se sazove Privremeni organ Grada Zaječara na kome je trebalo da bude izabran predsednik Gradske izborne komisije, jer se na sednici nisu pojavili predstavnici SNS-a i SPS-a.

On je rekao da URS hitno poziva posmatrače OEBS-a, CESID-a i EPP-a na lokalne izbore u Zaječaru.

Popili batine

Pre nepunih nedelju dana, prema nepotpunom izveštaju koalicije, aktivisti SNS koji su u Zaječar stigli iz drugih gradova, pretukli su aktivistu DSS Dragomira Ninića i povredili mu glavu i nos. Nekoliko dana pre toga, dok su Ničićevi lepili predizborne plakate, potukle su se pristalice naprednjaka i URS-a.
U tuči su korišćene drvene motke i oštri predmeti.

POVEZANE VESTI

Sreda 19.06.2013. 15:21
Izbori postaju preozbiljna, i za život opasna stvar. Idite, deco kući!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online