Sreda 19.06.2013.
14:14

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/helpers/Authoralias.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/arhiva.vesti-online.com/1.0/system/frontend/views/scripts/open/print.phtml on line 37

Cirkus u Zaječaru: Još im samo fali šator

Foto- arhiva: Pristalice Ujedinjenih regiona Srbije
 

- Predsednik izborne komisije je podneo ostavku, a ostali članovi su odlučili da se glasa na fotokopiranim glasačkim listićima. Uzmu jedan sa pečatom, odštampaju ga, i to gde?! Na tenderu je pobedio Službeni glasnik sa četiri puta skupljom ponudom od ostalih, a direktor ove firme je kadar Srpske napredne stranke - kazao je Ostojić.

Vučićem premazali Ničića

- Uoči prekjučerašnjeg mitinga u Zaječaru radnici Direkcije za izgradnju su po nalogu direktora, koji je inače kadar SNS, skidali reklame i sklanjali slike sa bilborda Boška Ničića i URS a postavljali fotografije Aleksandra Vučića.
Kandidat za gradonačelnika Zaječara iz redova naprednjaka je estradni menadžer Saša Mirković.

On je dodao da je "u ponedeljak u tom gradu bilo pola vlade, između ostalog i njen potpredsednik Aleksandar Vučić i Vuk Drašković pride da podrže putara Sašu Mirkovića koji se kandidovao protiv onog iz Velikog brata Boška Ničića".

Ostojić smatra da u Zaječaru vlada "cirkus i džumbus" što je nespojivo sa, kako je rekao, jurnjavom za datumom.


- Hoćemo u Evropu, kukamo za datum, a glasamo na fotokopiranim listićima u atmosferi tuča i prebijanja. Pa to stvarno ne ide - kazao je Ostojić.
 

Foto - arhiva: Pristalice Srpske napredne stranke
 

Skoro u isto vreme, Boško Ničić, kandidat za gradonačelnika i nosilac liste Dinkićevih Ujedinjenih regiona Srbije, držao je vanrednu konferenciju za novinare. Uradio je to nakon trećeg bezuspešnog pokušaja da se sazove Privremeni organ Grada Zaječara na kome je trebalo da bude izabran predsednik Gradske izborne komisije, jer se na sednici nisu pojavili predstavnici SNS-a i SPS-a.

On je rekao da URS hitno poziva posmatrače OEBS-a, CESID-a i EPP-a na lokalne izbore u Zaječaru.

Popili batine

Pre nepunih nedelju dana, prema nepotpunom izveštaju koalicije, aktivisti SNS koji su u Zaječar stigli iz drugih gradova, pretukli su aktivistu DSS Dragomira Ninića i povredili mu glavu i nos. Nekoliko dana pre toga, dok su Ničićevi lepili predizborne plakate, potukle su se pristalice naprednjaka i URS-a.
U tuči su korišćene drvene motke i oštri predmeti.

2024 © - Vesti online