Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 16.06.2013.
21:53
Beta A

Fešta naprednjaka u Zaječaru: Malo o problemima, malo grdnje, pa Aca Lukas

Srpska napredna stranka danas je u Zaječaru održala predizborni miting uoči vanrednih lokalnih izbora. Predsednik stranke Aleksandar Vučić nije Zaječarcima obećao ništa, već je upozorio da će nam za rešavanje problema u celoj zemlji biti potrebno mnogo "strpljenja, trpeljivosti i borbenosti".

Aleksandar Vučić u Zaječaru i Boru o problemima
 

"Vlast u Srbiji moraće da preduzme najteže mere kako bi se poboljšalo stanje u zemlji jer se rak ne može lečiti dečijim sirupom za kašalj", kazao je Vučić na predizbornom mitingu u Zaječaru.

Vučić je naveo da je Vlada Srbije suočena sa plaćanjem svih računa "koji nisu plaćani prethodnih 25 godina, od Kosova, korupcije, nezaposlenosti i teške ekonomske krize".

"Za rešavanje tih problerma će nam trebati mnogo vašeg strpljenja, trpeljivosti i zajedničke borbenosti", rekao je Vučić i pozvao birače da glasaju za SNS koji u Zaječaru predvodi estradni menadžer Saša Mirković.

Vučić je napomenuo da Vlada mora da pobedi tešku ekonomsku krizu, da zaposli ljude i smanji budžetski deficit.

"Imali smo poverenja u neke ljude za koje smo mislili da će dobro da urade svoj posao. Za one koji nisu ispunili naša očekivanja neće biti mesta ni u Vladi, javnim preduzećima i ustanovama", rekao je Aleksandar Vučić.

Vučić je prethodno posetio Rudarsko-topioničasrski basen (RTB) Bor, gde je na gradilištu nove topionice bakra zatekao radnike iz Kanade, ali ne i radnike "Energoprojekta" koji su, kako je informisan, sa gradilišta otišli u petak u 15 sati.

"Moramo da menjamo naše navike prema poslu i obavezama, mnogo da radimo i podignemo Srbiju", rekao je Vučić.

Podršku SNS na izborima za gradsku skupštinu zakazanim za 23. jun danas su sa bine u centru grada dali i predsednik SPO Vuk Drašković, lider SDPS Rasim Ljajić, Dubravka Filipovski iz SNS, ali i nov član te partije, generalni direktor RTB-a Bor, dojučerašnji predsednik URS-a u Boru, Blagoje Spaskovski.

Prema procenama policije, ovom skupu je prisustvovalo manje od 2.000 ljudi iz Zaječara i gradova Timočke Krajine, koje je, posle skupa, zabavljao folk pevač Aca Lukas, čiji je Mirković menadžer.

POVEZANE VESTI

Nedelja 16.06.2013. 22:02
"Vučić je naveo da je Vlada Srbije suočena sa plaćanjem svih računa..." ? al' što ih malo ne plaćate iz SVOG džepa... a ne iz naših praznih buđelara ? go*no ružno izdajničko !
Ponedeljak 17.06.2013. 00:03
Кризу нећеш ломити преко наших леђа јер је ми нисмо ни направили! Кризу су направиле банке и остали "инвеститори" које сте довели у Србију, сисајући из ње и задњу кап капитала! Сву вредност коју створи народ треба да иде у наш буџет а не у ваш и џеп тзв. инвеститора! Све ти знаш само се правиш луд!
Ponedeljak 17.06.2013. 07:50
Estradni Vučić, još samo da nađe jednu Bekutu...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online