Nedelja 16.06.2013.
21:53
Beta

Fešta naprednjaka u Zaječaru: Malo o problemima, malo grdnje, pa Aca Lukas

Aleksandar Vučić u Zaječaru i Boru o problemima
 

"Vlast u Srbiji moraće da preduzme najteže mere kako bi se poboljšalo stanje u zemlji jer se rak ne može lečiti dečijim sirupom za kašalj", kazao je Vučić na predizbornom mitingu u Zaječaru.

Vučić je naveo da je Vlada Srbije suočena sa plaćanjem svih računa "koji nisu plaćani prethodnih 25 godina, od Kosova, korupcije, nezaposlenosti i teške ekonomske krize".

"Za rešavanje tih problerma će nam trebati mnogo vašeg strpljenja, trpeljivosti i zajedničke borbenosti", rekao je Vučić i pozvao birače da glasaju za SNS koji u Zaječaru predvodi estradni menadžer Saša Mirković.

Vučić je napomenuo da Vlada mora da pobedi tešku ekonomsku krizu, da zaposli ljude i smanji budžetski deficit.

"Imali smo poverenja u neke ljude za koje smo mislili da će dobro da urade svoj posao. Za one koji nisu ispunili naša očekivanja neće biti mesta ni u Vladi, javnim preduzećima i ustanovama", rekao je Aleksandar Vučić.

Vučić je prethodno posetio Rudarsko-topioničasrski basen (RTB) Bor, gde je na gradilištu nove topionice bakra zatekao radnike iz Kanade, ali ne i radnike "Energoprojekta" koji su, kako je informisan, sa gradilišta otišli u petak u 15 sati.

"Moramo da menjamo naše navike prema poslu i obavezama, mnogo da radimo i podignemo Srbiju", rekao je Vučić.

Podršku SNS na izborima za gradsku skupštinu zakazanim za 23. jun danas su sa bine u centru grada dali i predsednik SPO Vuk Drašković, lider SDPS Rasim Ljajić, Dubravka Filipovski iz SNS, ali i nov član te partije, generalni direktor RTB-a Bor, dojučerašnji predsednik URS-a u Boru, Blagoje Spaskovski.

Prema procenama policije, ovom skupu je prisustvovalo manje od 2.000 ljudi iz Zaječara i gradova Timočke Krajine, koje je, posle skupa, zabavljao folk pevač Aca Lukas, čiji je Mirković menadžer.

2024 © - Vesti online