Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Sreda 17.10.2012.
15:40 >> 15:44h
Beta A

"Uradili ste malo za Srbiju; ne uvodite nam (bar) vize"

Predsednik Skupštine grada Jagodine i lider Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković je zamolio Evropsku uniju (EU) da ne oduzima Srbiji bezvizni režim putovanja.

Zahvalio bih Evropskoj uniji za ono što su uradili za Srbiju, a to je veoma malo, i da ih zamolim da nam ne oduzimaju ono što su nam dali i da nam ne prete: Palma
 

"Zahvalio bih Evropskoj uniji za ono što su uradili za Srbiju, a to je veoma malo, i da ih zamolim da nam ne oduzimaju ono što su nam dali i da nam ne prete", rekao je Dragan Marković Palma na svečanoj sednici povodom Dana oslobođenja Jagodine od fašizma. On je naveo da je EU dala građanima Srbije de mogu da putuju bez viza

u zemlje EU i da šest zemalja iz EU poslednjih dana prete Srbiji da će to ukinuti.

Marković je postavio pitanje kako će građani Srbije da veruju EU koja preti da će ponovo uvesti vize i kako da veruju da će, kada bude dobila datum za pregovore, Srbija veoma brzo ući u EU.

"Srbija je ispoštovala sve svoje međunarodne obaveze koje je imala u poslednje

Srbiji ostaje beli šengen

vreme i uvek se Evropa i međunarodna zajednica uhvate za neku sitnicu, a u ovom trenutku za azilante. Poznato je da među azilantima najviše ima Albanaca koji iz političkih i separatističkih razloga odlaze u neke države i traže azil", kazao je Marković i dodao da očekuje da Evropa promeni svoj kurs i da Srbija postane član EU.

Marković je zamolio EU da ne traži od Srbije da prizna nezavisnost Kosova i Metohije i poručio da Srbija nikad neće priznati nezavisnost Kosova i Metohije.

POVEZANE VESTI

Sreda 17.10.2012. 15:46
Nase najvece heroje smo predali haskom tribunalu, da bi nam ukinuli bezvizni rezim i sada hoce da ga vrate. Kako onda mozemo da ocekujemo od EU dobro?
Sreda 17.10.2012. 16:10
kako bre nisu nista uradili za srbiju , pa srbiju su izorali uzduz i popreko , kako sa bombama tako sa spiunima , posejali u uranium,bojne otrove, kasetne bombe , prskaju nas odozgo sa ko zna sa cim, ma bre srbija je procvetala ,a mi eto kako im vracamo to dobro , necemo da pregovaramo sa teroristima ,necemo da im poklonimo teritorije , govorimo oteto prokleto , psujemo i kunemo ih uzduz i popreko ... ne valja smo mi narod , ne umemo mi da cenimo to eu-ropsko dobro sto nam ga uvaljuju na silu pa to ti je :P...
Sreda 17.10.2012. 18:32
Са визом или без, огромна већина грађана Србије не путује....Ово је још један у низу бестидних потеза те педофилско-педерске организације.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online