Subota 29. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 26.09.2012.
12:48
Beta A

"Sreda je, a još me ne hapse"

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je danas da posle podnošenja ostavke na funkciju poslanika očekuje da bude uhapšen, ali je naveo i da ga do sada policija nije kontaktirala u vezi sa incidentom u Novom Sadu.

U policiji mu rekli da je to njihova ingerencija i da će mu se već neko javiti: "Sreda je, a još me niko nije zvao" : Nenad Čanak
 

"Sad nemam imunitet, očekujem da budem uhapšen, kao i svaki izgrednik. Ne mogu da očekujem da ne budem izveden pred sud, s obzirom da niti sam navijač niti sam nekog ubio, zatvorio u hladnjaču, zakopao u Batajnici, pa da se ne interesuju", rekao je Čanak novinarima u parlamentu.

Overio ostavku

 

Čanak je danas na pisarnici Skupštine Srbije predao sudski overenu ostavku na mesto poslanika.

 

Lider LSV odlučio je da podnese ostavku zbog incidenta u Novom Sadu u kome je tukao Pavla Lešanovića iz Beograda, jer kako je izjavio, parlament nije uradio ništa da ga zaštiti, ali i da ne bi bio optužen da se skriva iza poslaničkog imuniteta.

Upitan zašto je prvo izašao sa jednom verzijom o događaju u Novom Sadu, a potom je priznao da je tukao Pavla Lešanovića, Čanak je naveo da je sve što je rekao bilo tačno, osim jednog dela koji je nedostajao, a koji je juče ispričao novinarima u skupštini.

"Smatrao sam da prvo treba da kontaktiram policiju", rekao je Čanak i dodao da su mu u policiji rekli da je to njihova ingerencija i da će mu se već neko javiti. "Sreda je, a još me niko nije zvao", kazao je Čanak.

Povodom različitih verzija o događaju koje je izneo, Čanak je rekao da je reč o nesporazumu i izvinio se svima zbog svojih nepreciznosti. On je rekao da je začuđen medijskim reagovanjem na nedeljni incident u Novom Sadu i podsetio da su ga mediji nazvali svinjom, da mu je predsednik parlamenta Nebojša Stefanović presudio i pre suda i kada su se pojavili grafiti u Novom Sadu, sa datumom njegove smrti.

"Ovakva histerija (u medijima) po kojoj je moj incident daleko primećeniji od sastanka Tomislava Nikolića i Baraka Obame jasno govori da su prioriteti u Srbiji pomešani", rekao je Čanak i istakao da ne želi da bude poslanik u skupštini koja ne vodi računa ni o poslanicima, ni o narodu ni o državi.

POVEZANE VESTI

Sreda 26.09.2012. 13:03
За тебе није апс.... Али добро, међународне норме морају да се поштују ... Сигуран сам да казну нећеш избећи, а каква ће и која бити, па ко да је важно... не мора тебе нико да "апси" ...
Sreda 26.09.2012. 13:14
Cvarak je kapacitet (i u bukvalnom smislu), ne samo da je uvrnuo, zavrnuo i namagarcio vlast vec i sve one koji su se i ovde na portalu teatralno izvinjavali kao i one koji su se poltronisali u prihvatanju istog izvinjenja! :D))) rofl lol "no pasaran" i ljubitelji casti, hrabrosti i postenja ljudskog karaktera, pozitivne preporuke govore za sebe na toj temi :d))) pogledajte se u ogledalce ako smete :D)))
Sreda 26.09.2012. 14:18
Samo da ne bude u utorak, kao Pere.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online