Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 11.08.2012.
15:30 >> 16:23h
Beta A

"Smeniću svakog ko se svađa u Vladi"

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić izjavio je u Londonu da neće dozvoliti javne svađe u Vladi i da će predložiti razrešenje svakoga ko u tome bude učestvovao.

"Želim da upozorim sve da neću tolerisati bilo kakve svađe u Vladi. Na sledećem sastanku šefova partija koje čine vladajuću koaliciju (u četvrtak) najozbiljnije ću postaviti to pitanje. Nema svađa u Vladi u javnosti", rekao je Dačić novinarima u Ambasadi Srbije u Velikoj Britaniji.

Neće tolerisati javne svađe i predložiće razrešenje svakoga ko god misli da se međusobno svađa unutar vlade
 

Dačić je naveo da bi, ako ima problema, trebalo da se jave njemu kao premijeru ili šefovima drugih stranaka kako bi se problemi rešili.

"Predložiću razrešenje svakoga ko god misli da se međusobno svađa unutar vlade", rekao je Dačić, koji je i ministar unutrašnjih poslova, razgovarao je ranije danas s

Svađa Mrkonjića i Ilića: Čiji je Koridor 11

ministrom spoljnih poslova Velike Britanije Vilijamom Hejgom, a sastanak s njim ocenio kao "veoma pozitivnim". Kako je istakao, sastanak je protekao u korektnim tonovima i da su teme razgovora bile šire od evropskih integracija i pitanja Kosova.

Na pitanje kako će uveriti javnost da se borba protiv korupcije vodi neselektivno, Dačić je odgovorio da bi najviše voleo da reši probleme koji su nastali pre 2000. godine da bi skinuo teret s leđa Socijalističke partije Srbije (SPS), čiji je predsednik.

"Najviše bih voleo da rešim probleme"

"Kakav sam bio do sada, takav ću biti i dalje. Ja bih najviše voleo da rešim probleme... ko je ubio (novinara Slavka) Ćuruviju... neke probleme koji su vezani za period pre 2000. godine. Upravo da bih skinuo to sa leđa SPS-a, koji nosi to kao teret", rekao je Dačić i najavio da će se u ponedeljak sastati s čelnikom britanske organizacije za borbu protiv ozbiljnog organizovanog kriminala Soka (SOCA), s kojom srpska policija, kako je rekao, ima dobru saradnju više od 10 godina.

POVEZANE VESTI

Subota 11.08.2012. 15:41
Bucko je ljut, a i opasan. Resice sada ubistvo Curuvije, a sta i ko ga je sprecavao u prethodnom mandatu? Samo jedno ubistvo nose na ledjima? Bojim se da ce resenje biti: pogodio ga grom, sa dva metka.
Subota 11.08.2012. 20:46
GOSN "RAZREDNI" OBOJICU U ĆOŠAK I DA KLEČE NA KUKURUZU, USTVARI NA VRUĆEM KORIDORSKOM ASFALTU, A POSLE: "MARŠ SVI NA SVOJA RADNA MESTA" !
Nedelja 12.08.2012. 00:49
A hoces li i Vucica da smenis? On je pretio svima u vladi, sto su ga sapleli pa je morao na VMA.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online