Subota 11.08.2012.
15:30 >> 16:23h
Beta

"Smeniću svakog ko se svađa u Vladi"

"Želim da upozorim sve da neću tolerisati bilo kakve svađe u Vladi. Na sledećem sastanku šefova partija koje čine vladajuću koaliciju (u četvrtak) najozbiljnije ću postaviti to pitanje. Nema svađa u Vladi u javnosti", rekao je Dačić novinarima u Ambasadi Srbije u Velikoj Britaniji.

Neće tolerisati javne svađe i predložiće razrešenje svakoga ko god misli da se međusobno svađa unutar vlade
 

Dačić je naveo da bi, ako ima problema, trebalo da se jave njemu kao premijeru ili šefovima drugih stranaka kako bi se problemi rešili.

"Predložiću razrešenje svakoga ko god misli da se međusobno svađa unutar vlade", rekao je Dačić, koji je i ministar unutrašnjih poslova, razgovarao je ranije danas s

Svađa Mrkonjića i Ilića: Čiji je Koridor 11

ministrom spoljnih poslova Velike Britanije Vilijamom Hejgom, a sastanak s njim ocenio kao "veoma pozitivnim". Kako je istakao, sastanak je protekao u korektnim tonovima i da su teme razgovora bile šire od evropskih integracija i pitanja Kosova.

Na pitanje kako će uveriti javnost da se borba protiv korupcije vodi neselektivno, Dačić je odgovorio da bi najviše voleo da reši probleme koji su nastali pre 2000. godine da bi skinuo teret s leđa Socijalističke partije Srbije (SPS), čiji je predsednik.

"Najviše bih voleo da rešim probleme"

"Kakav sam bio do sada, takav ću biti i dalje. Ja bih najviše voleo da rešim probleme... ko je ubio (novinara Slavka) Ćuruviju... neke probleme koji su vezani za period pre 2000. godine. Upravo da bih skinuo to sa leđa SPS-a, koji nosi to kao teret", rekao je Dačić i najavio da će se u ponedeljak sastati s čelnikom britanske organizacije za borbu protiv ozbiljnog organizovanog kriminala Soka (SOCA), s kojom srpska policija, kako je rekao, ima dobru saradnju više od 10 godina.

2024 © - Vesti online