Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 28.06.2012.
03:07
Alo! A

DS preti SPS-u da će otkriti afere!

Ako koalicija oko socijalista prekine pregovore sa demokratama i okrene se pokušaju formiranja parlamentarne većine sa naprednjacima, “žuti“ su pripretili da će otvoriti nekoliko afera uperenih protiv koalicije SPS-PUPS-JS, piše beogradski “Alo!“.

Da li će neuzvraćena (politička) ljubav dovesti do ozbiljne svađe: Ivica Dačić i Boris Tadić, čelnici socijalista i demokrata
 

Sagovornik lista, blizak pregovorima Demokratske stranke i Socijalističke partije Srbije, rekao je o čemu se konkretno radi:


- Demokrate već nekoliko dana, zapravo od trenutka kada se u medijima pojavila informacija da će socijalisti napraviti parlamentarnu većinu sa SNS-om, preko posrednika šalju signale i poruke da će kao opozicija javno otvoriti mnoga pitanja koja se odnose na koaliciju oko SPS-a, i to konkretno slučaj “Kolubare“, “Galenike“ i afere u vezi sa pojedinim bliskim saradnicima Ivice Dačića, ali i o tome kako je moguće da koalicija oko SPS-a i stranka Bogoljuba Karića, koji je na poternici, budu zajedno u vlasti - objašnjava naš sagovornik.


U SPS-u niko zvanično nije hteo da komentariše saznanja lista “Alo!“, ali je novinarima rečeno da su i do njih stigle takve glasine.


- Evo mi njih javno pitamo, ako su sve to znali, zašto su četiri godine ćutali i sedeli zajedno sa nama u vladi - rekao je za “Alo!“ sagovornik iz vrha SPS-a.

A da su odnosi na relaciji SPS-DS iz dana u dan sve lošiji, govori i to da je samo pitanje dana kada će pregovori o formiranju vlade između stranaka koje se nalaze u okviru ove dve koalicije biti prekinuti i odmah započeti novi pregovori o vladi na relaciji SPS-SNS. To može da se desi već danas ili sutra i očekivano je da Dačić to i saopšti Borisu Tadiću, zaključio je sagovornik lista “Alo!“.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 28.06.2012. 03:31
А због чега се толико циганишете? Иначе било би лепо да откријете све те афере, да видимо на шта се све трошило из буџета и зашто су плате и даље исте а намирнице све скупље. Колико кошта Космет, колико фабрике а колико малине? Колико је коштало обезбеђење јуче ненајављене геј параде? А можда се успут открије још нешто... Нпр. зашто је послата српска жандармерија на Космет да уклања барикаде које су Срби поставили итд.
Četvrtak 28.06.2012. 06:07
Па није ваљда Тачи-ћ био џабе министар полиције? Па, досманлије су светски шампиони у разбојништву, крађи, корупцији и издаји! Обелодани то Тачи-ћу, па ћемо ти све опростити! Превејани лопови у шкрипцу вичу: Држите лопова!
Četvrtak 28.06.2012. 08:31
Prikrivanje dokaza o krađama i mahinacijama je krivično delo. Da imamo nezavisno sudstvo..ovo bi bio sjajan povod za hapšenja i crvenih i žutih..svih koji su krali od naroda..da završe gde ime je i mesto!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online