Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 02.05.2012.
13:26
Beta A

"DSS nam je prirodni partner za koaliciju"

Predsednički kandidat Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić izjavio je danas da je Demokratska stranka Srbije (DSS) prirodni partner naprednjaka za razgovor o koaliciji posle izbora, a da su sve ostale stranke iz bivše vlade koja je loše vodila državu.

Nikolić u koaliciji sa Veljom (koji je bio u koaliciji sa Koštunicom) mogao bi da se dogovori i sa Koštunicom....

"DSS je partner s kojim ćemo razgovarati. Da li žele da razgovaraju, ne znam", rekao je Nikolić za televiziju Pink.

Govoreći o antievropskom stavu DSS-a, Nikolić je rekao da je on za Evropu koja želi Srbiju i da misli da je DSS pokazala da je za takvu Evropu dok je bila na vlasti.

"Oni danas napadaju Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju, a parafiran je u njihovo vreme", rekao je Nikolić i dodao da ni on nije za Evropu po svaku cenu.

"Ja nisam apriori za Evropu i po svaku cenu, ali Evropa nije ni samo crno, ni samo belo. Evropa je ono što može da donese dobro, da se živi bolje, ali i da postavi uslov koji ne možemo da ispunimo. Međutim, do tog uslova mi možemo da razvijamo zemlju", kazao je Nikolić.

On je rekao da Liberalno demokratska partija i Ujedinjeni regioni Srbije nisu stranke s kojima bi SNS mogla da sarađuje. Prema njegovim rečima, SNS ne može da bude u vladi s nekim ko poput LDP-a želi da prizna Kosovo kao nezavisnu državu i ko je protiv Republike Srpske.

Nikolić je za URS rekao da je to stranka koja već 12 godina učestvuje u upropašćavanju Srbije.

"Da je taj URS nastao pre mesec dan i ušao u ovu kampanju kako ih čovek gleda i za šta se zalažu, to je zaista poželjan partner, ali to je stranka koja je 12 godina upropašćavala Srbiju. Danas se zaklinju u sve vrednosti koje nisu sprovodili dok su bili na vlasti i posebno je cinično to što se protive stranačkom zapošljavanju", naveo je Nikolić.

On je poručio da bi u vladu ušao sa svim manjinskim strankama jer one najbolje na taj način mogu da se brinu za svoj narod.

POVEZANE VESTI

Sreda 02.05.2012. 13:39
Ако Коштуници обећате место премијера, имаћете његову подршку. Био је он и за Европу и за Русију, како је кад затребало. Колико се сећам док је он био на власти ми смо испоручили највише хашких оптуженика. Зато само СРС и ДВЕРИ.
Sreda 02.05.2012. 13:29
IGRAJTE TAJ TANGO, SRBI KAO NIKADA PRE, NEKA SE SVE ZAVRTI - SAMO NE IZDAJTE !!! SAMO NE IZDAJTE SAMO NE IZDAJTE SAMO NE IZDAJTE SAMO NE IZDAJTE SAMO NE IZDAJTE SAMO NE IZDAJTE SAMO NE IZDAJTE SAMO NE IZDAJTE SAMO NE IZDAJTE SAMO NE IZDAJTE SAMO NE IZDAJTE SAMO NE IZDAJTE SAMO NE IZDAJTE SAMO NE IZDAJTE
Sreda 02.05.2012. 13:45
Да нас Бог сачува какви нам све политички мутанти прете после избора! Па овај Тома Стиропор би да зомбира целу Србију, већег превртљивца од њега нема код нас! Ма он може са сваким али хвала Богу неће баш сви са њим, куга једна превртљива и лажљива. Оно што је добро изучио у свом радикалском кокетовању са Слобом сада магистрира у курвању са свим и сваким зарад власти над муком и невољом Народа.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online