Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Subota 28.04.2012.
19:04
Vestionline A

Čeda: Ako budem predsednik, Albanci i Hrvati će nam biti drugari

Čedomir Jovanovićm kandidat Preokreta za predsednika Srbije, rekao je da želi da posle izbora zakazanih za 6. maj ode na Kosovo da bi otvorio novi horizont za Srbe i Albance, kao i da poboljša odnose naše države i Hrvatske.

Lider LDP-a Čedomir Jovanović
 

"Želim da budem predsednik Srbije koji će poboljšati odnose sa Hrvatskom i svaki atom svoje energije i sekund svog života dajem za politiku koja će skloniti sve prepreke normalnom odnosu Srba i Hrvata zbog izbeglica i 300.000 nesrećnih Srba čiju nesreću nikada nećemo koristiti", naveo je Jovanović.


Jovanović je istakao da je njegov cilj da Srbija i Hrvatska idu zajedno u budućnost.


"Veliki posao nas čeka u Bosni. Ne interesuje nas šta o tome misli Dodik. Moramo da sa sebe da skinemo taj greh sa kojim ne može da se živi, u Sarajevu je ubijeno 1.600 dece, 1.600 Milica, ja sam otac četvoro dece i nikada neću pristati na politiku koja to podržava", rekao je Jovanović
 

Jovanović je naveo da je Preokretu u poslu koji ga očekuje potreban svaki čovek i da je ta koalicija dužna da prihvati svakoga u ostvarenju njenog cilja.


"To je jedini način da od Srbije napravimo normalnu zemlju. Niko nema pravo da postavlja pitanje gde si bio juče i šta si radio. Užasno smo podeljeni. Previše smo usamljeni u ovom poslu i zato se moramo držati zajedno i krenuti jedni drugima u susret", rekao je Jovanović.


Jovanović je istakao da je on poslednji koji će građane pozvati da glasaju za njega da bi on živeo bolje kada ga izaberu, i objasnio da je ideja Preokreta ideja slobode u politici, ekonomiji, ljubavi, kulturi i životu.


"Slobodna Srbija i mi u njoj, mi smo onakvi kakvi smo u sebi", rekao je Jovanović.


Na skupu na Trgu Republike okupilo se nekoliko hiljada ljudi, a okpljeni su nosili zastave Preokreta i stranaka koje čine tu koaliciju, a govorili su i kandidati preokreta za poslanike Ranka Savić, Miljenko Dereta, Žarko Korać, Zaharije Trnavčević i rediteljka Jelena Bogavac.


Skupu su iza bine prisustvovali sudija i portparolka Specijalnog suda Maja Kovačević Tomić, slikari Kosta Bunuševac, Srba Travanov i Biljana Cincarević, reditelj Puriša Đorđević, glumac Bora Todorović, muzičar Srđan Gojković Gile, novinar Boško Jakšić, prevoditeljka Silvija Monros Stojaković, ugostitelj Đorđe Pavlov poznat kao Đoka Kortina i voditelj Milan Kalinić.

POVEZANE VESTI

Subota 28.04.2012. 19:13
Ovaj petokolonas i strani placenik mi postao simpatican. Bicemo drugari sa onima sa kojima smo na noz,zbog otmica Srba i kradja njihovih organa im ne prastamo nista,bombardovase nam zemlju zbog njih...Ali bicemo drugari.Ceda izgleda ispalio neki dzoint i prica nam: PEACE brothers ! Pa nije li simpatican,aj priznajte,hehehe. Ceda hipik,mir medju ljudima,kad volimo i neprijatelje svoje,carstvo nebesko ce sici na zemlju. Tesko,siptari ce nas vecno mrzeti,ne pomaze Cedo ljubav kad nije uzvracena.
Subota 28.04.2012. 19:23
"Jovanović je istakao da je on poslednji koji će građane pozvati da glasaju za njega da bi on živeo bolje kada ga izaberu." DEČKO KOJI JE KRENUO U DŽEMPERČETU..A SADA JE MILIONER..TO KAŽE--BEZ BLAMA... OVIM PUTEM "POZDRAVLJAM" AMERIČKU ADMINISTRACIJU I ŽELIM IM DA KINEZI NPR U USA DOVEDU I PARAMA POSTAVE SVOG ČEDU DA VLADA SA USA!!!! MAMU VAM UStA...U!
Subota 28.04.2012. 19:16
Upropasti se sve covek. Daj da skupimo neki dinar da ga posaljemo u Rusiju. Mozda mu ima leka.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online