Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 12.04.2012.
00:11
Beta A

SRS i URS se slažu oko nečega?

Potpredsednik Srpske radikalne stranke Zoran Krasić izjavio je da je zadatak SRS-a da ohrabri građane da iskažu protivljenje ulasku Srbije u Evropsku uniju. S druge strane, Mlađan Dinkić, lider Ujedinjenih regiona Srbije, smatra da EU ne može da reši sve probleme Srbije.

Zadatak SRS-a je da ohrabri građane da iskažu protivljenje ulasku Srbije u EU:Krasić

Krasić je ocenio da je većina građana protiv evropskih integracija, kao i da bi to trebalo da pokažu na biračkom mestu 6. maja glasajući za SRS. On je naveo da ta stranka ne nudi prazna obećanja, nego zaštitu vitalnih nacionalnih, političkih, socijalnih i ekonomskih interesa, sa političkom logikom - biramo Srbiju, a ne Evropsku uniju.


"Želimo da rešavamo jedan po jedan problem, da nam već sutra bude za dva posto bolje nego juče, ali da znamo koji je cilj, da verujemo Srbiji, da ne prizivamo 'gaulajtere' iz inostranstva", rekao je Krasić i istakao da se grdno vara svako ko misli da će Srbiji biti bolje bez Kosova i Metohije.


On je naveo i da predsednički kandidat SRS, Jadranka Šešelj, ako bude izabrana, neće ići Brisel po mišljenje. 

Predsednik Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mlađan Dinkić rekao je da je Srbiji potrebno 800 meseci da postane član Evropske unije i da zato ne može da čeka
da EU reši sve probleme.

EU ne može da reši sve probleme Srbije: Mlađan Dinkić

"URS neće čekati da nam oni reše probleme, već će u prva tri meseca nove vlade udvostručiti budzet za poljoprivredu, smanjiti takse i namete, omogućiti da se PDV plaća tek kada se roba naplati i doneti Zakon o ukidanju partokratije", rekao je Dinkić na predizbornom mitingu u Kruševcu.

On je upitao da li građani mogu da očekuju ravnomeran razvoj Srbije od stranaka čiji su kandidati većinom iz Beograda.

"Na listi URS-a je među prvih 50 kandidata, 80 odsto ljudi iz unutrašnjosti. Srbija ne sme da bude centralizovana, počevši od stranaka", rekao je Dinkić.

Dinkić je kazao da predsednički kandidat URS-a Zoran Stanković jedini kandidat koji ne pripada nijednoj stranci i da je Srbiji potreban takav predsednik, koji neće raditi za svoju partiju već za narod.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 12.04.2012. 03:12
Samo lud i totalno neinformisan covek, koji zeli dobro Srbiji, moze glasati za Dinkica - dokazanog lopova nad lopovima, ili one sto su sa njim. Nazalost i Stankovic je sad sa njim, ali uvek vazi "S'kim si , takav si". Dinkic je unistio sva domace banke po zadatku zapadnih gazda, i ta stetocina nema nameru da se sam zaustavi.
Četvrtak 12.04.2012. 07:23
Молим вас не упоређујте ове две странке. Коме је то пало на памет уопште?
Četvrtak 12.04.2012. 09:11
Dinkic zna: sto nas vise laze mi mu vise verujemo.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online