Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 20.01.2012.
14:42
Alo A

Mrkonjić je opterećen seksom?

Prostačke "narodne umotvorine" koje je ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić napisao na Tviteru šokirale su Olivera Dulića, njegovog najboljeg prijatelja iz Vlade Srbije, dok su čelnici SPS-a bukvalno zanemeli kada su pročitali kakvim rečnikom se služi njihova stranačka uzdanica.

"Bumbar maru stavio na ka*u“, "Je** ne je**, kur** vreme prolazi“ i "Kako god se okreneš, dup* ti je pozadi", "Nek je tanak kao trska, samo neka prska", objavio je prekjuče srpski ministar Mrka, novopečeni tviteraš, i postao kralj lascivnosti na toj društvenoj mreži.

"Napadnut" zbog lascivnih "narodnih umotvorina": Milutin Mrkonjić
 


- Ne mogu da verujem da je Mrka to stvarno napisao! Razgovaraću s njim. Upoznaću ga sa činjenicom da na Tviteru postoje pravila ponašanja i da se koristi primeren rečnik, kao i u stvarnom životu. Niko nema prava da psuje na društvenim mrežema, ma koju funkciju da obavlja i ma kakvo obrazovanje imao - prokomentarisao je Dulić za Alo!.


Međutim, Mrkonjić ne samo da se ne kaje zbog vulgarnih izraza kojima je prethodne noći preplavio svoj Tviter prostor, već poručuje svima kojima smeta njegov rečnik da ga slobodno smene pre roka.

Moderan, mlad čovek i u punoj snazi


- Šta sam sporno napisao? To su mi sve ova deca pisala, moji specijalni savetnici Ivan Ivanović, Vlado Georgiev i Veselin Jevrosimović. Ko se to buni? Pa to nisu psovke, već misli u mom stilu, poput onih iz Karadžićevog "Crvenog bana". Nije mi jasno šta je problem. Neka me smene ako misle da je to što sam pisao po Tviteru nedostojno jednog ministra - poručio je ministar.


- Je l‘ mislite da sam mator za Tviter? Ja sam moderan i savremen čovek, mlad i u punoj snazi - napisao je Mrka.


Psiholog i psihoterapeut Danijela Stojanović kaže da lascivni izrazi koje je obilato koristio Mrkonjić na Tviteru ne moraju da budu pokazatelj da je opterećen seksom.


- Ali, iza korišćenja takvog rečnika može da bude mnogo toga, pa i to - kaže Stojanovićeva.
 

Iako se sa stranačkim kolegom povezala i preko Tviter naloga, predsednica parlamenta i psihijatar Slavica Đukić-Dejanović nije želela da komentariše nove Mrkonjićeve aktivnosti. Na njih je ostao nem i lider socijalista i vicepremijer Ivica Dačić, kao i ministar kulture i informisanja Predrag Marković. Šef vladine kancelarije za saradnju s medijima Milivoje Mihajlović pravdao se da nije video pisanija ministra.


- Na to što ste mi pročitali da je napisao Mrkonjić zaista nemam komentar - rekao

Mrka "prati" Slobu!

Lascivni tviteraš Mrkonjić "zapratio" je Slobu Miloševića, lažni Tviter nalog pokojnog predsednika, čiju sliku i dalje drži u ministarskom kabinetu. Osim njega i pravog naloga stranačke koleginice Slavice Đukić-Dejanović, na spisku onih koje "prati" ministar su i njegovi politički protivnici Nenad Čanak i Mlađan Dinkić, ali i ministar Oliver Dulić, Biljana Srbljanović, i Novak Đoković. Nalog "mrkapreroka" za sada ima 546 "pratilaca" i taj broj raste.

nam je Mihajlović.


Psihijatar Jovan Marić jedva je poverovao da se ministar tako predstavio na Tviteru.
 

- Pomislio sam da je nečija podmetačina, ali kad čitam kod vas u novinama kako se branio, sve mi je jasno. Ovo što kaže da može da radi one stvari, potpuno je u pravu, a moći će do smrti, jer muškarci proizvode spermatozoide do kraja života. Iako mislim isto što i Mrka, nikada to ne bih stavio na hartiju - zaključuje Marić.

Raspojasani političar!

Cvijetin Milivojević, direktor agencije "Pragma", smatra da je ovo sasvim u skladu sa imidžom koji neguje kapita6lni ministar i da mu samo može ići u prilog.


- On je zaštićena vrsta u Srbiji i svojevrsna sveta krava u svom SPS-u. I ova njegova igra na Tviteru potvrđuje da pripada profilu raspojasanih političara, kojima je dozvoljeno sve što je ostalima zabranjeno. Tako on ‚ladno može da drži Miloševića na zidu i da se istovremeno grli sa Tadićem. Njemu vlada nije nametnula pravila ponašanja kako je pokušavala drugima, već je on sebi to sve uredio - ocenjuje Milivojević.

POVEZANE VESTI

Petak 20.01.2012. 15:01
То само показује, оно што сви знамо: Ову државу воде простаци, лопови, курве, манијаци и свакојаки белосветски олош. Ми Срби смо највећи умоболници чим трпимо овакве ликове. Просто се не зна ко је од њих гори. У реалном животу, ова менаџерија не би радила ни у градском комуналном на чишћењу улица, јер се и ту подразумева нормалност опхођења са грађанаима. Нека нам је Бог у помоћи, ако ову стоку не сменимо на првим следећим изборима.
Petak 20.01.2012. 17:42
Svako pati za onim što nema !
Petak 20.01.2012. 15:14
živa istina... .ebe nas pa rastura i on i njegove komunjare već 60 godina.. i šta im možemo???
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online