Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 22.09.2011.
18:45
Vestionline A

Nema saglasnosti oko datuma izbora

Funkcioner Socijalističke partije Srbije Branko Ružić rekao je da je moguće da izbori budu održani krajem marta sledeće godine.

Stranke nikako da se dogovore o datumu izbora
 

"Pošto znamo da se izborni ciklus mora završiti do 15. maja, to je sada jedan okvir u kome se krećemo i mislimo da će (izbori)... biti održani krajem marta", rekao je Ružić novinarima u Skupštini Srbije.

On je kazao da se ne treba plašiti izbora bilo da budu održani u januaru, februaru ili martu.

Ružić je kazao da je SPS u kampanji od završetka prošlih izbora i da očekuje da buduća vlada bude vlada kontinuiteta u smislu proklamovanih ciljeva.

Prema njegovim rečima, SPS može da razgovara samo sa onim strankama koje baštine te principe.

On je kazao da je koalicija SPS-PUPS-JS dokazala da je donela veliki stepen stabilnosti društvu i da je preuranjeno govoriti sa kim semože praviti postizborna koalicija.

Potpredsednica Demokratske stranke Jelena Trivan izjavila je u intervjuu "Večernjim novostima" da će "izbori biti onda kada im je vreme, kada ih zakon propisuje, na proleće".

Zamenik šefa poslaničke grupe Nove Srbije Miroslav Markićević rekao je novinarima da ima informaciju da će izbori biti održani u drugoj polovini januara 2012. godine.

On je rekao da će vladajuća koalicija biti prinuđena da tada ide na izbore, što nagoveštava povlačenje zakona iz skupštinske procedure, vođenje noćnih pregovora o nekim amandmanima.

"To se uvek dešava u složenim kolacijama pred kraj mandata", rekao je Markićević i naveo da će izbori biti održani u drugoj polovini januara i zbog izjava predstavnika MMF-a koji govore da će u febuaru postaviti novi uslov koji se odnosi na štednju.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 22.09.2011. 19:35
Lažu, raspisaće izbore čim se 12 oktobra oglasi Evropska Komisija sa mišljenjem da države EU treba da razmotre kandidaturu Srbije. Pošto EU zaseda u decembru, a neće prihvatiti kandidaturu, onda izbori moraju da se obave u trku dok su svi hipnotisani da smo prošli komisiju. Raspišu 15 oktobra izbore i slude glasače 45 dana do izbora 01 decembra posle neka se narod jebe kao i do sada. Znači Koalicija na vlasti protiv Dveri, Obraz, DSS i SRS je zadnji čin srpske drame. Spremte se, spremte.
Petak 23.09.2011. 01:15
Sve je ovo velika gluma,znaju oni da vise nece biti na vlasti pa da se odrze sto duze
Četvrtak 22.09.2011. 21:25
Свесни смо ми, народ, да се изборе одржавају у оном тренутку када Власти највише одговара и када маркетиншке агенције процене да Ви и Ваше коалициони партнери најбоље стојите!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online