Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 24.04.2011.
15:32 >> 19:00h
Vestionline A

Nikolić pojeo uskršnje jaje sa patrijarhom

Zamenik premijera Ivica Dačić, ministar vera i dijaspore Srđan Srećković i lider naprednjaka Tomislav NIkolić razgovarali su danas u Patrijaršijskom dvoru sa patrijarhom Irinejom.

Toma Nikolić na jutarnjoj liturgiji u Sabornoj crkvi
 

Oni su u Patrijaršiju ušli zajedno sa patrijarhom Irinejom iz Saborne crkve posle jutarnje liturgije.

Patrijaršiju su, posle sat vremena, najpre napustili Dačić i Srećković, a desetak minuta kasnije i Nikolić.

Srećković je, po izlasku iz Patrijaršije, rekao novinarima da nije vreme za politiku, već za praznik koji se slavi u krugu porodice.

Umesto Nikolića novinarima se obratio advokat Vladimir Božović koji je rekao da se Nikolić zahvaljuje medijima što su pratili njegov štrajk glađu i žeđu proteklih dana.

Božović je rekao da je Nikolić prihvatio poziv patrijarha Irineja, mitrpolita Amfilohija i vladike Irineja bačkog da Uskrs provede u krugu porodice.

Upitan da li je Nikolić prekinuo štrajk glađu, Božović je rekao da su lider i patrijarh razmenili čestitke i da je Nikolić pojeo uskršnje jaje.

"Blic" nezvanično saznaje da je Nikolić na vaskršnjem prijemu u Patrijaršiji, osim uskršnjeg jajeta, pojeo parče gibanice i ćevap i time, kako navodi, zvanično okončao sedmodnevni štrajk glađu.

Lider naprednjaka jutros je napustio Beogradski kliničko-bolnički centar na Novom Beogradu. Lekari kažu da je zdravstveno stanje lidera naprednjaka dobro i da je štrajk žeđu potpuno saniran.

Nikolić je 16. aprila stupio u štrajk glađu i žeđu, tražeći od vlasti da zakažu vanredne parlamentarne izbore. Štrajk žeđu je prekinuo u četvrtak.

POVEZANE VESTI

Nedelja 24.04.2011. 18:15
E Tomo Tomo.. pa nisi ti Seselj niti ces ikada moci da budes ;). Onaj bi umro ali ne bi odustao od principa.
Nedelja 24.04.2011. 17:25
Prava vest bi bila da je Nikolić sneo jaje, a da je Vučić kokodakao. Ovako bolje da se u tišini raziđu i da sačekaju da im Jelena Trivan objasni da su poželjni za koaliciju ali kada se uozbilje. Kaznio ih Bog za krivokletstvo u crkvi, gore nego da ih je munja ošinula na Vaskrs.
Nedelja 24.04.2011. 18:36
kakva beda ljudska i on ce da spasi Srbijj...nas samo Bog moze spasiti od ovakvih samozvanih spasilaca,lopova, bednika i licemera koji koriste siromastvo ovog naroda za svoje bolesne i pokvarene igre u koje su nazalost uvukli i crkvu
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online