Petak 24. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 19.04.2011.
00:20
A

SNS: Performansom protiv Tadića

Skup podrške predsedniku Srpske napredne stranke u Pionirskom parku u Beogradu završen je u minut do 12 razilaženjem pristalica SNS-a i pripadnika policije.

Aleksandar Vučić se obraća pristalicama ispred Predsedništva
 

Funkcioneri te stranke su na skupu još jednom pozvali predsednika Srbije Borisa Tadića da raspiše vanredne parlamentarne izbore i uputili podršku svom lideru koji od subote ujutru štrajkuje glađu i žeđu.


Miting je protekao mirno, a početno koškanje pristalica SNS-a sa organima reda prekinuo je zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić, insistirajući da okupljeni ne posežu za nasiljem.

Protest protiv predsednika Srbije Borisa Tadića
 


Pristalice SNS-a su neslaganje sa odlukom predsednika Srbije Borisa Tadića izrazile pogrdnim povicima na njegov račun i brojnim parolama kojima su zahtevali hitno raspisivanje izbora.
 

Funkcioneri SNS-a su tokom zvaničnog programa protesta organizovanog pod imenom "Buđenje preDSednika" izražavali nezadovoljstvo potezima vladajuće koalicije i pružili podršku Tomislavu Nikoliću, čije je zdravstveno stanje, prema rečima članova lekarskog tima koji prate njegovo zdravlje, "ozbiljno i da pokazuje znake konfuzije".

POVEZANE VESTI

Utorak 19.04.2011. 02:18
Sada ce se narod nekoliko meseci zabavljati sa dogadjanjem oko SNS,Tominim strajkom,pa jedno vreme nece misliti koliko je jadno u Srbiji,da su bedni i gladni. SNS je sama sebi nanela veliku stetu,pogotovo vezujuci se za Karice,Vulina,Velju i jos kojekakve koji nemaju ugleda u narodu. Mnogi ce reci DS ne valja,ali ovi jos gori,pa ce ponovo glasati za zute.Ucinjena je medvedja usluga Tadicu,sa namerom,ili ne? Sta se dobija time da se izbori odrze samo par meseci ranije,nakon toliko godina unistavanja Srbije od Tadica i kom. Zar nije Toma i njegova stranka svo vreme glasala i davala podrsku zutima na sve odluke koje su zuti donosili na stetu Srbije? Cime ce da se operu? Ko im moze verovati?
Utorak 19.04.2011. 08:20
Jednostavno troše narodnu energiju i namerno puštaju paru iz kotla koji kipi. To im i jeste zadatak jer sa poskupljenjem gasa i struje dolazi do poskupljenja i hleba i ostalog. Ako Vučić nije njihov zašto ga žuti ne uhapse kao Obradovića iz Obraza čak pre početka peder parade. Lepo oni zajedno dejstvuju po sluđenom narodu - buduća velika koalicija. Sada će Jelena Trivan sve da objasni.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online