Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 13.11.2010.
18:32 >> 23:20h
Vestionline, Mondo, RTS, Srna, Blic, Tanjug A

Ubila dvoje i bacila se sa mosta

Jedna žena ubila je dvoje ljudi, mlađu žensku osobu i muškarca ispred beogradskog restorana "Madera", saznaju beogradski mediji. Prema nezvaničnim informacijama, ona je, posle svađe ispred restorana, ubila svog bivšeg supruga i njegovu kćerku, a onda otišla do Brankovog mosta i skočila sa njega. Beogradski "Blic" piše da je jedna ženska osoba izvučena večeras iz Dunava ispod Pančevačkog mosta, kod restorana "Konoba", a RTS navodi da je pomenuta individua, za koju se veruje da je Ljiljana Mitić, živa.

Žena upucala dvoje ljudi

Kako saznaje RTS, Ljiljana Mitić je oko 17.30 ispred restorana "Madera" ispalila jedan hitac u svog bivšeg supruga Ljubomira Dapčevića (1952) i dva u njegovu kćerku iz prvog braka, Milicu (1989).

Milica Dapčević je preminula na licu mesta, dok je njen otac Ljubomir (1952) umro u Urgentnom centru.

Dapčević se, kako piše ''Press'', nalazio sa ćerkom u restoranu kada je ušla njegova prva bivša supruga, prišla stolu i započela svađu. nedugo zatim, svo troje su izašli ispred restorana, gde je osumnjičena za ubistvo potegla pištolj, ispalila dva hica u Ljubomirovu ćerku iz drugog braka a njemu je uputila pucanj u glavu s leđa.

Ljiljana se trkom udaljila do crkve Svetog Marka, gde je pokušala da se ubije skokom sa skele. Policajci su je opkolili, međutim ostaje nejasno kako je uspela da im pobegne, piše beogradski list. Ušla je u automobil i otišla do Brankovog mosta odakle je skočila u vodu.

Majka devojke, koja je u međuvremenu stigla na mesto pucnjave, izjavila je novinarima RTS-a da je Ljiljana i ranije pretila Milici, ali da je ona to izbegavala da kaže ocu.

  

Tanjug navodi da se saobraćaj na Brankovom mostu odvija normalno, a da trenutno policija vrši uviđaj. Kako je javio reporter te agencije sa lica mesta, na mostu je bilo nekoliko pripadnika Kriminalističke policije kao i dva policijska vozila, koji su oko 19 sati napustili tu saobraćajnicu.

Ministar policije Ivica Dačić kaže da je, kako su policiji potvrdili očevici, telo za koje se pretpostavlja da je telo Mitićeve, isplivalo kod splava "Lukas" na Savi, a zatim nastavilo nizvodno. Beogradski "Blic" piše da je jedna ženska osoba izvučena večeras iz Dunava ispod Pančevačkog mosta, kod restorana "Konoba", a pretpostavlja se da je to Ljiljana. Nju je pronašao jedan ribar.

Portparol dr Nada Macura.kazala da je pronađena žena starosti od oko 50 godina i da njen identitet za sada nije poznat. Ona je rekla da je osoba u svesnom stanju, stabilnih vitalnih funkcija, ali je dezorjentisana i ima hipotermiju, odnosno sniženu telesnu temperaturu. Ta osoba odgovara opisu žene koja je ubija dvoje ljudi ispred restorana ''Madera''.

Biće još informacija...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online