Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 07.06.2016.
12:53
Alo.rs A

Prijatelj ubijene pevačice: Jelenu je ubio neko moćan ko ometa istragu!

Pevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović (33) iz Beograda je ubio neko mnogo moćan i on zataškava njeno ubistvo, kaže prijatelj porodice i navodi da njeni najbliži odbacuju verziju da je ubijena zbog duga.

youtube.com
Jelena Krsmanović Marjanović

- Ma kakav dug! Ne znamo koliki bi to dug morao da bude da bi bila ubijena! Ne veruju ni u priče da ju je ubio neki manijak, jer bi se iživljavao nad njom, nego smatraju da je to učinio neko mnogo moćan, pa ta osoba sada opstruira istragu - rekao je prijatelj Krsmanovića.

On veruje da je taj moćnik sklonio dokaze i na sve moguće načine ometa istragu kako se ne bi otkrila njegova umešanost u zločin.

- Sumnjamo da pomoću svojih veza čini sve da istragu navodi u pogrešnom smeru kako ne bi bio doveden u vezu sa ubistvom. Verujemo da u javnost namerno pušta spekulacije o tome ko je ubio Jelenu i time zastrašuje svedoke, koji bi možda mogli nešto da kažu o zločinu. Porodici Krsmanović nimalo nije svejedno što se ubica slobodno šeta i što, ne daj bože, može da ubije još nekoga - kaže prijatelj.

On navodi da nije bilo nikakvog razloga da neko ubije mladu pevačicu, koja se vraćala na estradnu scenu posle dužeg perioda.

- Jelena je bila patrijahalna osoba, a potiče iz fine porodice, koja je poreklom iz Novog Pazara. Rano je ostala bez oca, koji joj je bio veliki oslonac u karijeri. Radio je u firmi "Imlek", a nakon njegove smrti ona je prestala da se bavi pevanjem. Živela je sa majkom i nije imala rođene braću i sestre - priča sagovornik.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 09.06.2016. 17:30
Гледала сам прије пар вечери у Ћирилици код Марића ону медицинску сестру, чини ми се да се зове Рада Матић која живи у Беч и која је износила појединости преписке коју је 20-ак дана водила са Зораном, Јелениним супругом......?! Није ми ни та жена много јасна сем ако није подметнута као мамац од стране полиције или неког другог...? Има ту пуно чудних детаља: рецимо нико је није упитао зашто је уопште са Зораном и ступала у контакт? Шта је тражила од њега, какву врсту помоћи ако јој је он писао о спасењу и Христовим браниоцима.....?! Шта је тражила ујутру у 04 сата са човјеком који само након пар сати жени прави 40 дана на гробљу....? Има ту још 1000 зашто...??? Али за сада је премало оних.....зато.....!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online