Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 19.05.2016.
19:20
Vestionline, alo.rs A

Vesna tvrdi: Jelenu su ubili iz osvete njenom suprugu!

Pevačica Vesna Rivas, koja se trenutno nalazi u rijaliti programu "Parovi“, tvrdi da je njenu koleginicu Jelenu Marjanović (33) iz "Granda" ubio čovek koji ju je dobro poznavao i koji će uskoro biti uhapšen.

M. Karović
Ima svoju teoriju o ubistvu pevačice: Vesna Rivas

- Ubica je lep, negovan i sređen muškarac iz Jeleninog okruženja. U njegovoj porodici postoji uniformisano lice. Policija bi uskoro trebalo da ga uhapsi, iako im na prvi pogled on ne liči na zločinca. Njega je već policija već jednom privela, ali i pustila - tvrdi Vesna Rivas, dodajući da ubica ima brak iza sebe, ali nema decu. Mada se dugo ustručavala da javno iznosi prognoze u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Marjanović, Rivasova je još jednom ponovila ono u šta je kaže sigurna:

- Jelenu je ubio neko da bi naškodio njoj bliskoj osobi. Nije pevačica bila meta, već je bila najvažnija osobi koju je ubica pikirao. To je muškarac, iz njenog je okruženja, blizak je njenom suprugu. Ima veze sa muzikom i živi u Borči. Inače, Zoran Marjanović ima tri, četiri velika neprijatelja u svojoj blizini. Jedan je spreman da naškodi, i to zbog neke žene, koja je povod, ali ne i razlog. Ljudi koji su spremni na ovakvo nasilje, brutalni su, i u svojoj okolini - izjavila je Rivasova i dodaje da je Jelena bila dobra osoba, duša, i da je nosila neku energiju sa sobom.

- Bila je dobrodušna i verovala je ljudima, što joj je prva greška - smatra pevačica. 

POVEZANE VESTI

Petak 20.05.2016. 14:57
12 дана је јавност у ЦГ са стрепњом ишчекивала исход нестанка малог Огњена Ракочевића? 12 дана полиција, ватрогасци, грађани и рониоци су претраживали сваки кутак Подгорице...у тих 12 дана чак су неки медији написали да га је отац склонио у циљу да његовим нестанком добије новчану надокнаду......!!! Дјечак је на жалост у недјељу пронађен на ушћу Мораче у Скадарско језеро и налаз обдукције је показао да је тјело било у води 10 до 12 дана, што се поклапа са његовим нестанком. ЗАШТО ОВО СВЕ ПИШЕМ? Па исти случај је ево већ 8 недјеља и са уб-ијеном Јеленом Крсмановић и до данас је безбров могућих и немогућих верзија. Данас може свако да пише шта му падне на памет и да за то ни најмање не одговара јер у медијима влада тотална анархија. То што се јавно и неоправдано ли-нчује један отац који је довољно осуђен синовим вишедневним нестанком и трагичним исходом....па кога још брига за то??? Тако и овдје осуђују се сви и нико није крив....важно је сензационализмом да се што боље продају 5-парачке новине, па боже мој.....Show must go on.....!!!
Petak 20.05.2016. 15:15
Зашто баба Ирваска не каже зашто је умрла њена мајка...? Зна да придикује и да паметује другима и зна одлично другима да "соли памет" а спуцала 50+ у допе и не вади се из Марићевих Парова, гдје је алапача бр 1!!! Брука и срамота за женски свјет............
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online