Utorak 07.06.2016.
12:53
Alo.rs

Prijatelj ubijene pevačice: Jelenu je ubio neko moćan ko ometa istragu!

youtube.com
Jelena Krsmanović Marjanović

- Ma kakav dug! Ne znamo koliki bi to dug morao da bude da bi bila ubijena! Ne veruju ni u priče da ju je ubio neki manijak, jer bi se iživljavao nad njom, nego smatraju da je to učinio neko mnogo moćan, pa ta osoba sada opstruira istragu - rekao je prijatelj Krsmanovića.

On veruje da je taj moćnik sklonio dokaze i na sve moguće načine ometa istragu kako se ne bi otkrila njegova umešanost u zločin.

- Sumnjamo da pomoću svojih veza čini sve da istragu navodi u pogrešnom smeru kako ne bi bio doveden u vezu sa ubistvom. Verujemo da u javnost namerno pušta spekulacije o tome ko je ubio Jelenu i time zastrašuje svedoke, koji bi možda mogli nešto da kažu o zločinu. Porodici Krsmanović nimalo nije svejedno što se ubica slobodno šeta i što, ne daj bože, može da ubije još nekoga - kaže prijatelj.

On navodi da nije bilo nikakvog razloga da neko ubije mladu pevačicu, koja se vraćala na estradnu scenu posle dužeg perioda.

- Jelena je bila patrijahalna osoba, a potiče iz fine porodice, koja je poreklom iz Novog Pazara. Rano je ostala bez oca, koji joj je bio veliki oslonac u karijeri. Radio je u firmi "Imlek", a nakon njegove smrti ona je prestala da se bavi pevanjem. Živela je sa majkom i nije imala rođene braću i sestre - priča sagovornik.

2024 © - Vesti online