Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 18.04.2016.
09:15
alo.rs, Vestionline A

Ubistvo pevačice: Kap krvi može da reši misteriju?

Ubistvo pevačice Jelene Marjanović i dalje je nerazjašnjeno. Forenzičari svakodnevno tragaju za novim dokazima, odlazeći na nasip gde je pronađeno njeno telo, ne bi li pronašli još neki dokaz koji će pomoći u istrazi. Kako prenose domaći mediji, policajci će biti korak bliže ubici kada se završi veštačenje odeće i obuće, koju su forenzičari odneli iz kuće Marjanovića na DNK analizu.

facebook.com
Svi sumnjivi, ali ubica i dalje nepoznat: Jelena Marjanović

Naime, kapljica Jelenine krvi može da bude presudna i reši misteriju, ukoliko najnovije analize, eventualno, pokažu da je sumnjiv trag na odeći ili obući članova porodice nastao baš u vreme tragičnog događaja, saznaje "Alo!".

Policija za sada nema opipljive dokaze na osnovu kojih bi mogla da osumnjiči nekog od članova porodice pokojne pevačice. Međutim, detaljno pretraživanje kuće Marjanovića, koje je obavljeno prošle nedelje, potvrđuje da se krunski dokazi traže upravo u porodici pokojne pevačice.

Ovde će biti presudno da policija izoluje DNK uzorak, koji može da ukaže na ubicu, trvdi izvor ovog lista lista iz istrage.

- Policija je pogrešila što je odmah "digla" Jeleninog muža. Trebalo je bar malo sačekati sa njegovim ispitivanjem. Ukoliko je posle tragičnog događaja popio sedative, on nije mogao da reaguje na pravi način niti su na osnovu njegove reakcije mogli da odgonetnu misteriju. Ako su izolovali neki drugi DNK uzorak, to je ključ za ovaj slučaj! Ukoliko ubica nema dosije, policija ne može odmah da ga identifikuje. Međutim, pitanje je vremena kada će ga neki detalj otkriti i kada će se kockice sklopiti - kaže sagovornik.

Meštani naselja Crvenka i dalje su u strahu zbog svega što se desilo.

- Bio je lep dan kada se to dogodilo. Na nasipu je bilo puno ljudi, sportista, šetača. Čudno je da niko ništa nije video. Gore na nasipu nema tragova, čuo sam da je policija obrijala travu, ali da nisu pronašli nove tragove. Ovde je preko dana sve uobičajeno, ali čim padne mrak nema nigde nikoga. Ljudi se plaše, sklanjaju se u kuće i nastupa "Zona sumraka" - kaže trgovac iz lokalne prodavnice.

POVEZANE VESTI

Utorak 19.04.2016. 15:40
"...... Bio je lep dan kada se to dogodilo. Na nasipu je bilo puno ljudi, sportista, šetača. Čudno je da niko ništa nije video......... čuo sam da je policija obrijala travu........ ali da nisu pronašli nove tragove. - kaže trgovac iz lokalne prodavnice....." _____ Мени као апсолутном лаику се чини да је кључна грешка полиције што је обријала траву на мјесту гдје је пронађена Јелена и да је управо тиме велики дио доказног мат-еријала уклоњен или уништен! Углавном полиција се понаша као неки поче-тници , да не кажем дилетанти! Од момента откривања уб-иства требало се радити муњевитом брзином, прикупљати сав валидан мат-еријал, испитати сваки цм у широком кругу! У миру и тишини приводити кога је требало приводити а не онако медијски са свом оном јурњавом разних пискарала а свекар сав важан (сам себи) и чинило ми се као да на моменте и ужива што онако радо даје интервјуе екипама чекајући сина да изиђе дал' на ова врата или она....то је небитно! Важно да је он имао 5мин "славе" под свјетлима рефлектора...... Фууууј и бљаааак....чак и више од тога!!!
Utorak 19.04.2016. 15:22
Ево скоро 20 дана да се по медијима развлачи овај несретан случај око Јелене Марјановић, те ово је било, те оно, па уб-ијена је на насип...па није ту већ негдје друго, па ту довезена?! Па уб-ио је неки манијак....па љубавник који је на робији....те неки тајни обожавалац са друштвених мрежа...и тако даље и шире..... Све по систему:.....чула...рекла....казала!!!
Ponedeljak 18.04.2016. 13:26
Kap krrvi može da reši misteriju može da reši ko zna šta kap krrvi.............................
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online