Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 17.04.2016.
13:56
Vestionline A

Novi detalji o ubistvu: Jelenin dever osumnjičen

Policajci veruju da M.M., rođeni brat Jeleninog supruga Zorana, krije važne informacije o ubistvu pevačice, piše beogradska štampa.

facebook.com
Još uvek se ne zna ko je ubio Jelenu i zašto

I on je pao na poligrafu, baš kao i suprug Zoran, ali i stric Vladimir, ali nema materijalnih dokaza koji bi ih povezali sa ubistvom Jelene Marjanović, piše “Informer”.

List navodi da se brat muža ubijene pevačice nalazi pod istragom zbog sumnje da krije važne informacije o ovom zločinu.

Prema rečima sagovornika iz istrage, gotovo je izvesno da je Jelenin dever M.M. bio dobro upoznat sa bračnim odnosima svog brata i snaje, i da, samim tim, ćuti o nekim stvarima koje bi mogle da doprinesu pronalaženju ubice.

-  Ako postoji nešto u toj kući što je moglo da dovede do zločina, on je sa tim upoznat. Međutim, ima indicija da on krije i neke informacije vezane za samo Jelenino ubistvo. O tome govori činjenica da je, baš kao i njegov brat i otac, pao na poligrafskom ispitivanju - rekao je izvor za "Informer".

Taj isti izvor ističe da "imaju sve jače sumnje da su pojedini članovi porodice Marjanović umešani u ubistvo, ali nemaju nikakve materijalne dokaze da to potkrepe".

Beogradski tabloidi juče su spekulisali o neverovatnom obrtu u istrazi ubistva Jelene Marjanović u beogradskom predgrađu Borča -  da je pevačicu ubio robijaš iz Zabele s kojim je navodno bila u tajnoj vezi.

POVEZANE VESTI

Nedelja 17.04.2016. 23:12
"....ДНК није његов....муж пуштен из притвора....", ,".....Јелена ударена 20-30 пута...." , ".....Јелени смрскана лобања на више места....".......итд ДОКЛЕ ОВАКО? Има ли краја оваквим страшним појединостима у вези уб-иства Јелене Марјановић? Зашто баш све мора да се изнесе у јавност? Гдје је мјера доброг укуса и да ли неко размишља да Јелена има малу дјевојчицу која ће сјутра одрасти и читати страшне појединости о стравичној смрти своје мајке? Да ли неко размишља да Јелена има болесну мајку, која је доживјела овакву страшну трагедију да изгуби своју јединицу.....? Заиста ми није јасно да се ево свакодневно по медијима износе овакве појединости које треба да остану барем за сада у кругу полиције и истраге.....Овакво понашање медија превазилази мјеру доброг укуса, а новинари су гори од кр-волочних дивљих предатора !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online