Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 18.04.2016.
10:26
A. Ninkov - Vestionline A

Pevačica ubijena, a ministar se zabavlja?

Prošlo je već dve nedelje od kako je pevačica Jelena Marjanović ubijena. Isto toliko mediji pokušavaju da reše slučaj, navodeći moguće ubice i scenarija. Ministar unutrašnjih poslova na sve to izjavljuje da mu "nekada bude zabavno kada pročita u medijima šta se sve objavljuje".

facebook.com
Da li neko namerno sabotira istragu Jeleninog ubistva?

Priznajemo, nema dana da mediji ne objave šta se ustvari desilo pevačici i ko ju je ubio. Navode se imena, prilažu fotografije, sumnja se na članove porodice...

Stanovnici Borče osećaju zebnju, jer kako mediji prenose, ubica je tu među njima. Takođe, navodi se i da policija zna ko je ubica, ali usled nedostataka dokaza, ne može da ga uhapsi.

I dok nas jezivi detalji ubistva pevačice čekaju svako jutro na naslovnim stranama, ministar o celom slučaju kaže:

- Nekada bude zabavno kada pročitam u medijima šta se sve objavljuje o tim slučajevima. To uglavnom nije tačno, ali drago mi je da ozbiljne informacije ne cure iz policije.

Ne bi se baš reklo da ne "cure". Slažem se da je većina teorija verovatno rekonstruisana iz priča krimninologa na osnovu samog čina ubistva, ali neke informacije nisu tek tako dospele u medije.

Osim toga, i sama policija je non-stop bila u Borči, u kući ubijene, u kući njenog muža, na nasipu, na mestu ubistva i time davala povoda za brojne teorije.

Neko je napisao i da cela ova situacija podseća na poznatu seriju Tvin Pinks, ali to nije razlog koji bi trebalo da zabavlja ministra.

Umesto da pronađu ubicu, čini se da nekome odgovara da se ova priča razvlači po novinama dok ne prođu izbori. Da imaju čime da popune prostore i naslovne. Da malo ćute o političarima i da imaju čime da se “zabavljaju”.

Ne treba nam, ministre, takva vrsta zabave.

Pozabavite se vi malo ovim slučajem, da jadna žena može mirno da počiva, a njeno dete da raste bez provlačenja po novinama. A izbori će proći, kao i svi do sada i bez da podmećete misterije umesto vaših (ne)dela.

POVEZANE VESTI

Utorak 19.04.2016. 15:48
Данима већ читамо разне теорије те било је ово...те десило се оно....?! Мислим да полиција и надлежни органи треба да раде свој посао и тек када дођу до неких правих чињеница да се то објави а не овако данима, развлачење и черечење већ на жалост мртве Јелене...те уб-ијена је са 20 удараца у главу! Те лобања јој је пукла на неколико мјеста...! Те није ту уб-ијена ...већ тамо ...па довезена до насипа...итд Мислим да је нехумано и нељудски од стране свих ових пискарала који оваквим насловима настоје да што боље продају своје 5-парачке листове а при томе не размишљајући да ли поступају хумано према Јелениним најближим и према њој мртвој, Бог да јој души подари мир и спокој!
Utorak 19.04.2016. 15:49
Ево скоро 20 дана да се по медијима развлачи овај несретан случај око Јелене Марјановић, те ово је било, те оно, па уб-ијена је на насип...па није ту већ негдје друго, па ту довезена?! Па уб-ио је неки манијак....па љубавник који је на робији....те неки тајни обожавалац са друштвених мрежа...и тако даље и шире..... Све по систему:.....чула...рекла....казала!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online