Ponedeljak 18.04.2016.
10:26
A. Ninkov - Vestionline

Pevačica ubijena, a ministar se zabavlja?

facebook.com
Da li neko namerno sabotira istragu Jeleninog ubistva?

Priznajemo, nema dana da mediji ne objave šta se ustvari desilo pevačici i ko ju je ubio. Navode se imena, prilažu fotografije, sumnja se na članove porodice...

Stanovnici Borče osećaju zebnju, jer kako mediji prenose, ubica je tu među njima. Takođe, navodi se i da policija zna ko je ubica, ali usled nedostataka dokaza, ne može da ga uhapsi.

I dok nas jezivi detalji ubistva pevačice čekaju svako jutro na naslovnim stranama, ministar o celom slučaju kaže:

- Nekada bude zabavno kada pročitam u medijima šta se sve objavljuje o tim slučajevima. To uglavnom nije tačno, ali drago mi je da ozbiljne informacije ne cure iz policije.

Ne bi se baš reklo da ne "cure". Slažem se da je većina teorija verovatno rekonstruisana iz priča krimninologa na osnovu samog čina ubistva, ali neke informacije nisu tek tako dospele u medije.

Osim toga, i sama policija je non-stop bila u Borči, u kući ubijene, u kući njenog muža, na nasipu, na mestu ubistva i time davala povoda za brojne teorije.

Neko je napisao i da cela ova situacija podseća na poznatu seriju Tvin Pinks, ali to nije razlog koji bi trebalo da zabavlja ministra.

Umesto da pronađu ubicu, čini se da nekome odgovara da se ova priča razvlači po novinama dok ne prođu izbori. Da imaju čime da popune prostore i naslovne. Da malo ćute o političarima i da imaju čime da se “zabavljaju”.

Ne treba nam, ministre, takva vrsta zabave.

Pozabavite se vi malo ovim slučajem, da jadna žena može mirno da počiva, a njeno dete da raste bez provlačenja po novinama. A izbori će proći, kao i svi do sada i bez da podmećete misterije umesto vaših (ne)dela.

2024 © - Vesti online