Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 04.04.2016.
11:18
Vestionline A

Na Jelenin mobilni se neko javio nakon ubistva?

Ubijenu pevačicu Jelenu Marjanović majka je zvala u dva navrata nakon prvog telefonskog poziva, a poslednji put se sa druge strane žice čula samo tišina koja je trajala 43 sekunde.

youtube.com
Jelena Krsmanović Marjanović

Ovo je za "Blic" ispričala Jelenina kuma. Kako navodi, Jelena se prvi put čula sa majkom u subotu oko 15 i 35, kada joj je rekla da ide na trčanje, nakon čega će joj doneti ručak, pošto je bila bolesna.

- Jelenina majka je Jelenu ponovo pozvala u subotu posle podne, oko 10 do 5, kada joj je odbijen poziv. Pola sata kasnije, u 17 i 20, majka je pozvala još jednom. Tada se neko javio na telefon, ali se sa druge strane čuo muk, koji je trajao 43 sekunde - rekla je kuma.

POVEZANE VESTI

Sreda 06.04.2016. 15:38
Страшан зл-очин да немам ријечи! На тако свиреп начин је окончан живот једне младе жене, мајке, ћерке....Видјела сам је 2 пута када је гостовала у Паровима, а до тада нисам ни знала за њу јер не пратим Гранд...Пинк и остала музичка такмичења.... Та 2 пута ми се допала и пријатно сам се изненадила како је отпјевала пјесме....Грехота до Бога....што оде овако....страшнооо!!!
Subota 09.04.2016. 22:58
"....ДНК није његов....муж пуштен из притвора....", ,".....Јелена ударена 20-30 пута...." , ".....Јелени смрскана лобања на више места....".......итд ДОКЛЕ ОВАКО? Има ли краја оваквим страшним појединостима у вези уб-иства Јелене Марјановић? Зашто баш све мора да се изнесе у јавност? Гдје је мјера доброг укуса и да ли неко размишља да Јелена има малу дјевојчицу која ће сјутра одрасти и читати страшне појединости о стравичној смрти своје мајке? Да ли неко размишља да Јелена има болесну мајку, која је доживјела овакву страшну трагедију да изгуби своју јединицу.....? Заиста ми није јасно да се ево свакодневно по медијима износе овакве појединости које треба да остану барем за сада у кругу полиције и истраге.....Овакво понашање медија превазилази мјеру доброг укуса, а новинари су гори од кр-волочних дивљих предатора !!!
Subota 09.04.2016. 22:59
Ономад су из Курира, кад је пријављен нестанак пјевачице интервјуисали Јеленину мајку?! Жена у шоку, па још и болесна....дошла из болнице због зрачења....?! А тамо нека стока од новинарке запиткује јадну жену која не зна ни гдје је нити је свјесна од шока шта ју је снашло....... И сада, Јеленин свекар даје интервју Блицу.....након одласка полиције....?!!!Питам се ко је овдје луд? А ко паметан....ако паметних уопште има...?! Није ми јасно да новинари могу тако олако да вршљају по кући, запиткују небулозе....чепркају по прљавом вешу.....? Зашто макар неко од породице не лупи шаком о сто и истјера ова пискарала из куће и живота ове породице.....?! Заиста ми није јасно!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online