Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 07.04.2016.
15:29
Vestionline A

Istraga se komplikuje: DNK neupotrebljiv, dvoje privedenih

Policija će sada imati mnogo više posla u pronalaženju ubice pevačice Jelene Marjanović, pošto se ispostavilo da je biološki uzorak nađen ispod njenih noktiju neupotrebljiv.

youtube.com
Jelena Krsmanović Marjanović

Kako saznajemo, detaljnom analizom je iz biološkog uzorka izolovan samo DNK ubijene Jelene.

Po svemu sudeći, radi se o "iskusnom" ubici koji nije dozvolio sebi da napravi grešku i tako dovede policiju na svoj prag.

Istovremeno, policija je privela dvojicu mladića iz Crvenke. Oni u svojstvu građanina daju iskaz u policiji jer se pretpostavlja da imaju neke informacije koje bi mogle da pomognu u istrazi.

Ranije tokom dana je javljeno da je policija privela mladića sa inicijalima I.R.

Jelena je sahranjena u četvrtak na groblju Zbeg u Borči. 

POVEZANE VESTI

Subota 09.04.2016. 22:57
"....ДНК није његов....муж пуштен из притвора....", ,".....Јелена ударена 20-30 пута...." , ".....Јелени смрскана лобања на више места....".......итд ДОКЛЕ ОВАКО? Има ли краја оваквим страшним појединостима у вези уб-иства Јелене Марјановић? Зашто баш све мора да се изнесе у јавност? Гдје је мјера доброг укуса и да ли неко размишља да Јелена има малу дјевојчицу која ће сјутра одрасти и читати страшне појединости о стравичној смрти своје мајке? Да ли неко размишља да Јелена има болесну мајку, која је доживјела овакву страшну трагедију да изгуби своју јединицу.....? Заиста ми није јасно да се ево свакодневно по медијима износе овакве појединости које треба да остану барем за сада у кругу полиције и истраге.....Овакво понашање медија превазилази мјеру доброг укуса, а новинари су гори од кр-волочних дивљих предатора !!!
Subota 09.04.2016. 23:00
Ономад су из Курира, кад је пријављен нестанак пјевачице интервјуисали Јеленину мајку?! Жена у шоку, па још и болесна....дошла из болнице због зрачења....?! А тамо нека стока од новинарке запиткује јадну жену која не зна ни гдје је нити је свјесна од шока шта ју је снашло....... И сада, Јеленин свекар даје интервју Блицу.....након одласка полиције....?!!!Питам се ко је овдје луд? А ко паметан....ако паметних уопште има...?! Није ми јасно да новинари могу тако олако да вршљају по кући, запиткују небулозе....чепркају по прљавом вешу.....? Зашто макар неко од породице не лупи шаком о сто и истјера ова пискарала из куће и живота ове породице.....?! Заиста ми није јасно!!!
Subota 09.04.2016. 23:38
Страшан зл-очин да немам ријечи! На тако свиреп начин је окончан живот једне младе жене, мајке, ћерке....Видјела сам је 2 пута када је гостовала у Паровима, а до тада нисам ни знала за њу јер не пратим Гранд...Пинк и остала музичка такмичења.... Та 2 пута ми се допала и пријатно сам се изненадила како је отпјевала пјесме....Грехота до Бога....што оде овако....страшнооо!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online