Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Subota 22.11.2014.
08:15 >> 19:44h
Beta, rts A

Ada Huja: Autom u Dunav, troje mrtvih

Troje mladih utopilo se rano jutros u nesreći koja se dogodila na Adi Huji u Beogradu, kad je automobil marke "BMW" sa šestoro putnika sleteo u Dunav. Vozaču automobila određeno je policijsko zadržavanje, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nesreća kod Ade Huje: Izvlačenje BMW-a iz Dunava
 

Nesreća se dogodila jutros u 3.43 na Adi Huji kod jednog restorana. Iz vode su izvučeni vozač Dušan J. (19) sa hipotermijiom i znacima agresije, Milica J. (18) takođe sa hipotermijom i Luka V. (20) sa hipotermijom i prelomom leve nadlaktice.

Sin Olje Bećković teško povređen u nesreći kod Ade Huje

Beživotna tela Nemanje A. (18) i Anastasije S. (16) izvukli su ronioci, dok je telo Miloša J. (20), izvađeno iz prtljažnika automobila, pošto je olupina izvučena na obalu.

Tri osobe su uspele da isplivaju, a vozač automobila, koji je jedan od onih koji su se spasili, trenutno je kod istražnog sudije.

Vozaču automobila koji je jutros sa šestoro mladih sleteo u Dunav kod Ade Huje, određeno je policijsko zadržavanje, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih

poslova. Kako je navedeno u saopštenju, vozaču Dušanu J, zadržavanje je određeno po nalogu Višeg javnog tužioca.

Kako piše "Blic", do nesreće je došlo kad je vozač, vraćajući se sa žurke na Dorćolu, pri izuzetno velikoj brzini izgubio kontrolu nad vozilom kod Ade Huje i sleteo pravo u reku. Policija je dizalicom izvukla olupinu automobila iz reke i čeka roditelje da identifikuju tela poginulih, a na licu mesta bili su Rečna policija, ronioci Žandarmerije, Hitna pomoć i vatrogasci. 

"Lekarska ekipa je kod svo troje konstatovala hipertermiju, sniženu telesnu temperaturu", rekla je za agenciju Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač je bio pod dejstvom alkohola i kod sebe nije imao vozačku dozvolu. Na putu odakle su mladi sleteli u reku nema tragova kočenja.

POVEZANE VESTI

Subota 22.11.2014. 11:16
Uvek isti scenario...
Subota 22.11.2014. 16:44
Obesni drogirani mamini i tatini sinovi kojima je tata uz taj BMW kupio i put tako oni misle.Šteta za živote,mladi su imali su vremena i da se poprave.Sad ne vrede ni ntatine milijarde.
Nedelja 23.11.2014. 20:42
Возач Душан Ј.(19) је био под дејством алкохола! Несрећа се догодила рано ујутру након враћања младих са журке.... На мјесту слетања у ријеку нема трагова кочења...... МЛАДАЛАЧКИ ПРОВОД "ЗАЛИВЕН" ВЕЛИКИМ КОЛИЧИНАМА АЛКОХОЛА, НЕЗРЕЛЕ ГОДИНЕ И БЈЕСНА КОЛА...ГАС ДО ДАСКЕ........И ПРЕРАНИ ОДЛАЗАК НА ПУТ БЕЗ ПОВРАТКА !!! Људи моји па нама не требају никакви ратови јер се ево свакодневно губе млади животи на истовјетан начин. Свједоци смо тога и на ТВ, и у штампи....ПОД ХИТНО СВИ МИ ПОЈЕДИНАЧНО МОРАМО ДА НЕШТО МЈЕЊАМО И КОД СЕМЕ И КОД НАШЕ ДЈЕЦЕ.....ПРВЕНСТВЕНО ЗА ЊИХОВО ДОБРО !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online