Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 23.11.2014.
06:16
E. V. A

Dunav odneo troje mladih

Troje Beograđana utopilo se juče oko 3.40 kada je BMW , u kome se nalazilo šestoro mladih, kod Ade Huje sleteo u Dunav.

Ronilački tim Žandarmerije na Adi Huji
 

Ronioci su posle nekoliko sati izvukli tela Nemanje Antić (18), Anastasije S. (16) i Miloša Jankovića (20), dok su se spasli vozač Dušan Jovanović (19), Milica Jokić (18) i Luka Višnjić (20), sin poznate novinarke Olje Bećković, Vozaču Dušanu Jovanoviću je određen pritvor.

Prema rečima sagovornika "Vesti", koji je juče učestvovao u izvlačenju tela nastradalih, vozač Dušan Jovanović nalazio se za volanom BMW iako nema položen vozački ispit.

Olja sa sinom

Sin Olje Bećković je posle nesreće, s prelomom nadlaktice, dovezen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar, ali je smešten na odeljenju za transplantacije jer u Urgentnom centru nije bilo mesta. Uz njega je bila i majka, koja posle nesreće nije želela da daje izjave, već da će njen sin, kad bude bio u stanju, u policiji ispričati kako se nesreća dogodila.

- Šestoro mladih se vraćalo sa žurke na Dorćolu i u jednom trenutku, pri velikoj brzini, vozač Jovanović je izgubio kontrolu nad vozilom i automobil je sleteo u Dunav. Vozač, Milica Jokić i Luka Višnjić uspeli su da isplivaju, ali troje putnika je ostalo zarobljeno. Lekari Hitne pomoći su kod Dušana Jovanovića i Milice Jokić uočili znakove hipotermije, vozač Jovanović je ispoljavao znake agresije, dok je Luka Višnjić zadobio prelom leve nadlaktice - rekao je sagovornik "Vesti".


On je dodao i da je kod troje preživelih nađen alkohol u krvi.


- Kod vozača, koji je prošao bez povreda, izmereneo je 0,85 promila alkohola u krvi, devojka je takođe prošla bez povreda i kod nje je izmereno 0,6 promila alkohola u krvi, dok je kod Luke Višnjića nađeno 0,87 promila alkohola u krvi. Biće ispitano i da li su vozač i putnici bili pod dejstvom narkotika - rekao je sagovornik Vesti.

Izvlačenje automobila iz Dunava: Miloš Janković bio je zarobljen u prtljažniku
 


Da tragedija bude veća, telo Miloša Janković je nađeno u prtljažniku automobila!


- Za sada nisu poznate sve okolnosti zbog čega se nesrećni mladić nalazio u gepeku. Ipak, prema tragovima nađenim na licu mesta, nastradali Miloš Janković je do poslednjeg trenutka očajnički pokušavao da se izvuče iz gepeka, ali u tome nije uspeo - rekao je sagovornik Vesti.


Vozilo je nađeno na dubini od pet metara, a na mesto tragedije je dovezena i dizalica koja je pomogla u izvlačenju automobila. Ubrzo posle nesreće stigli su rečna policija i ronilački tim Žandarmerije koji su pomogli u izvlačenju tela troje nastradalih.

 

Satnica

3.40 - automobil sa šestoro mladih sleteo u Dunav. Troje putnika ostalo zarobljeno u vozilu, troje se spaslo
8.50 - vozilo nađeno na pet metara dubine
9.00 - ronioci izvukli telo Anastasije S. (16)
9.10 - vozač Dušan Jovanović nalazi se kod istražnog sudije
9.40 - ronioci izvukli tela Nemanje Antića i Miloša Jankovića
11.00 - po nalogu višeg tužioca Jasmine Stanković, vozaču Dušanu Jovanoviću određeno je zadržavanje u pritvoru

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online