Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 12.09.2014.
19:20
blic.rs A

Pomagačima Milićeva ukinut pritvor

Petoro pomagača Marka Milićeva, optuženog za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Luka Jovanović, pušteni su iz Centralnog zatvora pošto su prihvatili nagodbu sa Tužilaštvom o priznanju krivice.

Sporazum nije ponuđen Marku Milićevu niti njegovom kumu Bratislavu Vesović
 

Dogovor sa Tužilaštvom o priznanju krivičnog dela postigli su Dana Manevski, Nikola Lepen, Bojana Petrović i Milica Novaković. Manevski i Lepen će u kućnom zatvoru provesti po šest meseci, Petrovićeva je dobila kaznu od četiri meseca, a Novakovićeva od osam. Te kazne su za po mesec dana kraće od onih koje su predviđene prvom ponudom Tužilaštva.

Na nagodbu je u međuvremenu pristala i Tamara Bogdanović, koja je prethodno postavila ultimatum tužiocu da će svedočiti protiv Milićeva ako je puste na slobodu.

Sporazum o priznanju krivice odbio je samo taksista Saša Janković.

 

Prijatelji Milićeva potpisali sporazum

Kako se pomagačima nakon sklapanja dogovora o priznanju krivice neće suditi, krivični postupak se nastavlja protiv dvojice osumnjičenih, Marka Milićeva i Bratislava Vesovića, koji se još brane ćutanjem.

Sporazum nije ponuđen ni Milićevu niti njegovom kumu Bratislavu Vesoviću, koji mu je, kako se sumnja pomogao sakrije "kantrimena", koji još nije pronađen.

Milićev se brani ćutanjem

Milićev se tereti za krivično delo "teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja", učinjeno iz nehata i za koje mu prema zakonu preti kazna od jedne do osam godina zatvora, kao i za krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći, za koje je zaprećena ista kazna.

POVEZANE VESTI

Petak 12.09.2014. 20:10
OVO PUŠTANJE "POMAGAČA" I PRESUDA NJIMA PRE PODIZANJA OPTUŽNICE ZA MILIĆEVA GOVORI O TOME DA JE ISTRAGA MONTIRANA . ONI SU PRISTALI DA KAŽU SVE ŠTO TRAŽI TUŽILAC I ZATO SU PUŠTENI . BRUKA . GDE JE AUTO KAO KRUNSKI DOKAZ ? ČIJI JE AUTO ? O TOME NOVINARI "ISTRAŽIVAČI" NE PIŠU . TO JE BRUKA .
Subota 13.09.2014. 05:32
Šta je,sponzoruše se kriju.Od koga.Cela Srbija vas je videla.Videla vas preko slika u novinama,jer vi se ne pojavljujete na ulici,nego na splavovima i po autima.Tu vam je mesto življenja i rada.A zaboravio sam i sobu,Tu vam se završavaju sve aktivnosti.Da je sreće džakovima bi ste se pokrivale po glavi,zbog srama i stida.Koga vi predstavljate i kome vi nešto značite u životu.A hoce li bar Fejsbukvar da im zabrane na mesec dana pa da lici makar na roditeljsku kaznu zbog keca iz srpskog? Kakav mulj, ne mogu da verujem.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online