Petak 12.09.2014.
19:20
blic.rs

Pomagačima Milićeva ukinut pritvor

Sporazum nije ponuđen Marku Milićevu niti njegovom kumu Bratislavu Vesović
 

Dogovor sa Tužilaštvom o priznanju krivičnog dela postigli su Dana Manevski, Nikola Lepen, Bojana Petrović i Milica Novaković. Manevski i Lepen će u kućnom zatvoru provesti po šest meseci, Petrovićeva je dobila kaznu od četiri meseca, a Novakovićeva od osam. Te kazne su za po mesec dana kraće od onih koje su predviđene prvom ponudom Tužilaštva.

Na nagodbu je u međuvremenu pristala i Tamara Bogdanović, koja je prethodno postavila ultimatum tužiocu da će svedočiti protiv Milićeva ako je puste na slobodu.

Sporazum o priznanju krivice odbio je samo taksista Saša Janković.

 

Prijatelji Milićeva potpisali sporazum

Kako se pomagačima nakon sklapanja dogovora o priznanju krivice neće suditi, krivični postupak se nastavlja protiv dvojice osumnjičenih, Marka Milićeva i Bratislava Vesovića, koji se još brane ćutanjem.

Sporazum nije ponuđen ni Milićevu niti njegovom kumu Bratislavu Vesoviću, koji mu je, kako se sumnja pomogao sakrije "kantrimena", koji još nije pronađen.

Milićev se brani ćutanjem

Milićev se tereti za krivično delo "teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja", učinjeno iz nehata i za koje mu prema zakonu preti kazna od jedne do osam godina zatvora, kao i za krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći, za koje je zaprećena ista kazna.

2024 © - Vesti online