Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 04.05.2015.
20:12
Tanjug A

"Kantrimenke": Ne sećamo se, bile smo pijane

Sudenje Marku Milićevu (34), vozaču "kantrimena" koji je optužen da je svojim vozilom usmrtio Luku Jovanovića (21) na Brankovom mostu prošlog leta nastavljeno je danas u Trećem osnovnom sudu u Beogradu maratonskim saslušanjem četiri devojke I jednog mladića koji su bili sa njim u vozilu u trenutku nesreće.

desperateexes.com
Svedočenje Tamare, Bojane, Milice, Dane i Nikole trajalo 7 sati: Tvrdili da se mnogo čega ne sećaju ili da nisu videli

Iako su prilikom sklapanja sporazuma o priznanju krivice sa tužilaštvom, na osnovu kojih su prošle godine osuđene na kućni zatvor, detaljno opisale šta se događalo pre i posle nesreće one su tokom današnjeg ispitivanja mahom govorile da se ne sećaju.

Njihovo svedočenje trajalo je punih sedam sati.

Tamara Bogdanović, Bojana Petrović, Milica Novaković, Dana Matevski i Nikola Lepan, tvrdili su pred sudijom Trećeg osnovnog suda da se mnogo čega ne sećaju ili da nisu videli.

Svi su međutim čuli udarac i osetili da se automobil zaljuljao i skrenuo u levo, kao I da se o događaju "više nije pričalo".

Bogdanovićeva je, za razliku od ostalih, koji su se uglavnom sećali da je auto bio tamne boje, rekla da je u udesu na Brankovom mostu učestvovao sivi automobil sa crnim krovom i stranim tablama. Ona se sudu požalila da strahuje za svoju bezbednost jer ne zna šta može da se dogodi njoj ili njenim roditeljima posle današnjeg svedočenja.

Pio se viski...mnogo!

- Strah me je od okrivljenih Milićeva i Vesovića (kum Milićeva takođe optuženi), jer sam kasnije iz novina saznala da su već bili osuđivani - rekla je sudu Bogdanovićeva.

Bojana Petrović je ispričala da je bila pijana, jer je te noći pila viski, da su krenuli na drugi splav i usput se "čuknuli".

Milica Novaković je kazala da je čula udarac u trenutku kad je slikala telefonom i da se tada uključila kamera koja je snimila nečije povike "Polako, polako, stani". Pošto je kako kaže baš mnogo popila, nije razmišljala šta se to dogodilo.

I Dana Manevski je potvrdila da se te večeri pilo.

Suđenje se nastavlja u petak, 8. maja, a planirano je i za 12. i 24. maj.

Sudija za prethodni postupak Trećeg osnovnog suda u Beogradu je sredinom septembra prošle godine doneo presude kojima je petoro Milićevih prijatelja, koji su kobne večeri bili sa njim u autu, osuđeno na kazne kućnog zatvora od četiri do 10 meseci, za koje su se nagodili sa tužilaštvom uz priznanje krivičnog dela.

Tamara Bogdanović je osuđena na 10 meseci kućnog zatvora, Milica Novaković na osam, Bojana Petrović na četiri meseca, a Nikola Lepen i Dana Manevski na po šest meseci kućnog zatvora.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 04.05.2015. 21:06
KO zna koja je po redu bruka pravosuđa . Sudi se bez dokaza ( gde je audomobil ) komi je delo izvršeno . Dokazi su IZNUĐENI od narkom-nki kod kojih je savest proradila i negiraju izjave u policiji . Ima sud i mnogo jasniji predmet gde je sin Željka Mitrovića pokosio devojku na pešačkom prelazu i gde je pobegao sa mesta nestreće ne ukazavši prvu pomoć nesrećnici . I šta se dogodilo ? "Kriva je devojka" koja se tu našla dok je Željkov sin ludovao ! To je bruka Srbije .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online