Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
20
Subota 26.04.2014.
09:44
Alo A

Pošla kod ljubavnika, pa joj se deca udavila?!

Biljana Milenković (27) iz Bankovca kod Aleksinca priznala je u policiji da je 24. aprila pošla da se vidi sa slepim ljubavnikom koji živi na drugoj strani reke Turije i da su joj tada deca ispala iz ruku i udavila se, saznaje Alo.

Biljana Milenković (27) priznala u policiji da je pošla da se vidi sa slepim ljubavnikom koji živi na drugoj strani reke Turije i da su joj tada deca ispala iz ruku i udavila se
 

- Ljubavnik je slepa osoba iz sela koja živi sa majkom, a upoznali su se šest dana ranije preko komšinice, kod koje je dolazila sa decom. Prvi put je bila kod njega tri dana ranije, prešavši Turiju preko improvizovanog mosta. Muž je bio na poslu, svekar i svekrva nisu bili kod kuće. Ona je ostavila decu da spavaju, otišla kod ljubavnika i vratila se dok su deca još spavala - kaže za naš list izvor blizak istrazi.

Kobnog 24. aprila, nabujala Turijska reka odnela je sklepanu drvenu ćupriju, pa je Biljana krenula sa ćerkom Mašom (3) i jedanaestomesečnim sinom Martinom. Iako je oko 20 metara nizvodno imala betonski most, kako je rekla, nije želela da ide njime da je komšije iz sela ne bi videle.

- Martina je nosila u levoj ruci, a Maša je hodala sve dok nisu došli do obale. Tada je Mašu uzela u desnu ruku potrbuške, oko struka. Međutim, čim je napravila nekoliko koraka, upala je u vodu do kolena, udari vode su je zaneli i Maša je ispala iz ruke. Uspela je da je uhvati, ali je devojčica potonula. Pokušala je da je izvuče, ali je onda

Bujica majci otrgla decu

ispao i Martin, koga je odnela reka - kaže  sagovornik.


Kako se saznaje, policija je obavila razgovor i sa ljubavnikom, koji je došao u pratnji majke, jer je slep. On je potvrdio Biljanine navode da su u vezi.
- Ona je policiji ispričala sve o ljubavniku, ali se brinula najviše da li će odgovarati zbog nestanka dece. Neprestano je ponavljala: "Da li ću krivično odgovarati,  kaže sagovornik.


Goran Milenković, otac nastradale dece, ne veruje da je Biljana imala nekoga sa kim se viđala.

- Meni je rekla da je išla pored reke da bi Maša bacala kamenčiće. Ne verujem da je imala nekoga. Ako je to seoska glasina, nije tačna, kategoričan je Goran. On ne može da preboli gubitak dece, žaleći što tog trenutka nije bio na obali Turije.

- Kada sam je video, pitao sam je: "Biljo, gde su deca?". "U vodu", kaže - "otišli". Jao, što se ona nije udavila, a deca da su preživela. Ja bih život dao da sam mogao da ih spasem. Maša je bila dete kakvog nema. Čim dođem, pitala bi me: „Tato, jesi li mi kupio salamu da ručam.“ Sve sam im kupovao i čolokade i bombone... i kola bih joj kupio, samo da je sada živa - plače Goran dok gleda čitulje na automobilu.

Beba joj pala sa kreveta u porodilištu

Biljana je nehatno već povredila ćerkicu Mašu kada joj je nakon rođenja pala sa kreveta u porodilištu.
- Nije videla da je dete na krevetu kada je povukla čaršav, pa je dete palo na zemlju. Vodili su ga u Niš, tamo su utvrdili da mu je napukla lobanja, ali da smo imali mnogo sreće. Biljana se radovala rođenju oba deteta. Ja sam pričao kada smo se uzeli da, ako ne možemo da imamo našu decu, da možemo da ih usvojimo. Ona je pak pričala da to nije isto kao kada je naša krv i radovala se našoj deci. Dobro se starala o njima i ne verujem da bi mogla namerno da ih povredi, kaže Goran.

POVEZANE VESTI

Subota 26.04.2014. 09:52
Da li je ovo istina?.....sta uradi ludaca.podseti me na one male andjele sto izgorese sami u kuci.nasli su ih izgorele scucurene ispod kreveta...jebem ti zivot, dodje mi da vristim od besa.
Subota 26.04.2014. 10:52
"...."Biljo, gde su deca?". "U vodu", kaže - "otišli". ...." "...Biljana je nehatno već povredila ćerkicu Mašu kada joj je nakon rođenja pala sa kreveta u porodilištu...." "....Biljana krenula sa ćerkom Mašom (3) i jedanaestomesečnim sinom Martinom. Iako je oko 20 metara nizvodno imala betonski most, kako je rekla, nije želela da ide njime da je komšije iz sela ne bi videle....." "....Ona je policiji ispričala sve o ljubavniku, ali se brinula najviše da li će odgovarati zbog nestanka dece. Neprestano je ponavljala: "Da li ću krivično odgovarati,....." Ako je ovo sve istina....suvišan je bilo kakav komentar!!! ŠTA REĆI A NE ZAPLAKATI....JADNA DJECA.....:(
Subota 26.04.2014. 11:08
Sada tek vidim,koliko smo mi izdegenerisana nacija. Pored svoje kuće i muža,njoj je potreban ljubavnik? E moj živote,za neke ljude nisu potrebna deca.Meni je samo žao tih malih andjela.Mnogo mi je ih žao.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online