Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
20
Subota 26.04.2014.
09:44
Alo A
Biljana Milenković (27) iz Bankovca kod Aleksinca priznala je u policiji da je 24. aprila pošla da se vidi sa slepim ljubavnikom koji živi na drugoj strani reke Turije i da su joj tada deca ispala iz ruku i udavila se, saznaje Alo.
Subota 26.04.2014.09:52
Da li je ovo istina?.....sta uradi ludaca.podseti me na one male andjele sto izgorese sami u kuci.nasli su ih izgorele scucurene ispod kreveta...jebem ti zivot, dodje mi da vristim od besa.
Subota 26.04.2014.13:05
желим дубоко да верујем да су и муж и жена људи са нижим, ако не и ниским, IQ-oм.. просто ми је невероватно да су се нормалним људима дешавале овакве "ситнице", попут није видела дете на кревету па га је повукла чаршав од чега је малој напукла лобања.. онда отац да каже да јој је све куповао и бомбоне и чоколаде, а јадно дете је тржило мало саламе да може да једе.. Па отац мора да је био Марија Антоанета "Нема хлеба? Дајте им колаче!" Просто ми је невероватно шта се издешавало и какви су путеви Господњи.. Да би се разоткрила прељуба између ове жене и оног слепог човека (а опет муж у то неверује), морала су 2 детета да настрадају! Само нека нас Бог чува и да нам памети! Тужно и трагично!
Subota 26.04.2014.10:12
Što god je, opet mi je žao i žene. Majčinstvo je to, a tragedija i za nju trauma velika. Kako je živa a da srce ne puke i ne digne ruku na sebe, pravo je čudo. Veliki je to bol. Pomislimo na majčinski instikt samo i nju koja sama gleda kako joj djeca stradaju. UŽAS! I ona žena onda što joj djeca stradaše u požaru. Sve teške tragedije i ogromne žalosti za svakog čovjeka koji samo čuje za ovakve slučajeve. Ne znam, ali ne bih imao srca hapsiti ženu nakon ovoga. Jedina njena greška jeste što uopšte dovede djecu na ovo mjesto u vrijeme kad su poplave velike. SUDBINA SE NE IZAZIVA!
Subota 26.04.2014.11:00
Eeee moj Vladimire nema tu ni M od majčinstva ni majčinskog instikta. Ako je ovo sve tačno šta piše danas u ovom tekstu onda je ovo više nego tragedija! Izvini, ja onu ženu što je 3 male djece zaključala u kuću i ovu kojoj se njenom greškom utopiše... a zajedničko im je da su išle kod ljubavnika, ja ni u kom slučaju ne mogu nazvati majkama.....NEE !!!
Subota 26.04.2014.11:40
Једина грешка је што је повела децу? Мајчини грехови убише децу, али и њој самој наносе бол! Нема среће у кући прељубника! Тако је увек било! Ко свесно иде у грех, може очекивати само зло, на жалост, и на сопственој деци! Деца овде испаштају за грехове родитеља! Нема греха који не штети човеку! То су глупости, да има небитних и "малих" грехова! Грех је грех и сваким грехом падамо под власт ђавола! Небрига о својим греховима је свесно служење ђаволу! И шта онда очекује онај, који робује злу?
Subota 26.04.2014.13:14
koje majcinstvo?? dete joj ispada u bolnici,,,kurva se dok muz rmbaci...kod mene bi ona na mucenje..da moli da umre.. ne zna ona sta je ceka za zivota preostalog..a tek posle zivota... nema joj spasa,,
Subota 26.04.2014.13:14
koje majcinstvo?? dete joj ispada u bolnici,,,kurva se dok muz rmbaci...kod mene bi ona na mucenje..da moli da umre.. ne zna ona sta je ceka za zivota preostalog..a tek posle zivota... nema joj spasa,,
Subota 26.04.2014.10:21
Nije svako stvoren za porodicu, nije svako stvoren da bude majka. Žena ima blaži oblik retardiranosti, muž je kriv, što je formirao sa njom porodicu...
Subota 26.04.2014.13:10
dobro imaju falinke i ona i on...a sta cemo sa onim zenama sto uvek nose helanke..minice,maltene de zovu da ih naguzis,,,izlazci sa ''drugovima''...one su bez falinke...a 10 puta vece kurvetine od ove nesrecnice,,ne branim ja nju...ja znam sta bi s njom,molila bi da umre..uveo bih biblijske zakone,to bi bio jedini spas za moral......pa nek se cuvaju i zene i muskarci...
Subota 26.04.2014.13:16
da se ne lazemo..zena sto ume da odglumi i da isfolira to niko ne ume....pojedini muzevi upoznaju zene tek posle 20-30 godina braka..a neko nikad,,,, zena moze da se pojebe kad pozeli,kad joj se hoce.. dok muzkarac mora da moli,,da se kvalitetno namuci...prema tome suvisno je raspravljati ko je kriva za ovakve i slicne situacije..
Subota 26.04.2014.10:52
"...."Biljo, gde su deca?". "U vodu", kaže - "otišli". ...." "...Biljana je nehatno već povredila ćerkicu Mašu kada joj je nakon rođenja pala sa kreveta u porodilištu...." "....Biljana krenula sa ćerkom Mašom (3) i jedanaestomesečnim sinom Martinom. Iako je oko 20 metara nizvodno imala betonski most, kako je rekla, nije želela da ide njime da je komšije iz sela ne bi videle....." "....Ona je policiji ispričala sve o ljubavniku, ali se brinula najviše da li će odgovarati zbog nestanka dece. Neprestano je ponavljala: "Da li ću krivično odgovarati,....." Ako je ovo sve istina....suvišan je bilo kakav komentar!!! ŠTA REĆI A NE ZAPLAKATI....JADNA DJECA.....:(
Subota 26.04.2014.11:08
Sada tek vidim,koliko smo mi izdegenerisana nacija. Pored svoje kuće i muža,njoj je potreban ljubavnik? E moj živote,za neke ljude nisu potrebna deca.Meni je samo žao tih malih andjela.Mnogo mi je ih žao.
Subota 26.04.2014.13:02
jedno mi je drago..sto bog gospod gleda i belezi... krivo mi je sto su deca ispastala,ona nisu kriva sto im je majka kurvetina nenormalna..zao mi je za onog coveka sto je rmbacio negde da prehrani decu dok se kurvetina kurvala...ali verujete..da ce ona da ima nevidjene muke i u ovom zivotu . posle zivota jos vece.....
Subota 26.04.2014.13:05
ovi je strasno...neka istrazivanja za srbiju ..da svako 4 dete nije od istog oca...zene su postale kurvetine masovno..ne znas ni sta zenis ni sta dovodis u kucu,,ovi fejsbook,i razni chatovi su najvise krivi za to najvise bi od svega vole kad bi na snazi bili biblijski zakoni..pa da vidimo kurvetine sta bi radile...
Nedelja 27.04.2014.14:33
Neee!!! Tu nasupi smrt odmah....nego je držati što duže u životu.....i puštati joj snimak dječijeg plača da sluša svakodnevno dok ne poludi !!! To bih ja njoj i mnogima sličnim njoj...........!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)