Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 15.11.2013.
09:34
Telegraf A

Dileri tuže borce protiv narkomanije zbog narušenog ugleda?!

Osumnjičeni narkodileri (čija imena se mogu naći na Fejsbuk stranici "Udruženja građana Sveti Sava” iz Lazarevca) pokrenuli su privatne tužbe protiv pomenute organizacije zbog uvreda i nanošenja duševnog bola(?!), saopšteno je u emisiji “Bulevar” na televiziji B92.

Facebook.com/Udruženje građana Sveti Sava
Imena osumnjičenih dilera iz Lazarevca nalaze se na ovoj FB stranici

Osobe čije su lične informacije objavljene na ovoj društvenoj mreži, a za koje se osnovano sumnja da se bave trgovinom droge, odlučile su da “presaviju tabak” i da nakon pretnji otsecanjem jezika pokrenu i pravnu borbu protiv "Udruženja građana Sveti Sava", jer smatraju da su njihove ličnosti "uvređene i ponižene objavama na pomenutoj Fejsbuk stranici".

Međutim, iz “Svetog Save” odgovaraju da ih ove pretnje i tužbe ne plaše, te da će nastaviti da se bore protiv dilera u Lazarevcu.

- Uprkos brojnim pretnjama člаnovimа "Udruženjа građana Sveti Sаvа" upućenih od strаne nаrko-dilerа pomenutih u ”Crnoj knjizi”, člаnovi ovog udrženjа izjаvljuju dа ih nikаkvi uticаji neće skrenuti s putа beskompromisne borbe zа budućnost nаše omlаdine. Tаkođe, verujemo dа su ove pretnje rezultаt njihovog strаhа i nemoći, saopštilo je ovo Udruženje.

- Čim se saznalo da je novi spisak u završnoj fazi, počele su pretnje. Poslednje što je stiglo je da će nam polomiti ruke i noge i da će nam iseći jezike. Ipak, to nas sigurno neće zaustaviti, novi deo “Crne knjige” biće objavljen i brže nego što su očekivali. Kad smo objavili onaj prvobitan spisak dilera, mnogi su mislili da smo ih mimoišli, pa su nastavili da preprodaju drogu. Sad su se uplašili i pretnje su im jedini izlaz. Desetorica dilera koje ćemo staviti na nov spisak su izuzetno moćni i nemaju manje uticaja, bogatstva i bahatosti od prethodnih. Ovo je naš način borbe protiv narkomanije i uspećemo, poručuju iz ovog udruženja.

Facebook.com/Udruženje građana Sveti Sava
 

POVEZANE VESTI

Petak 15.11.2013. 09:41
I što je najcrnje - dobiće sudski spor, pošto je vrlo verovatno da su i same sudije, koje će da "sude" - redovne mušterije pomenutih dilera...
Petak 15.11.2013. 10:35
Има ли ико,од силних "новинара" (под наводнике зато што пишу само оно што одговара актуелној власти!) и осталих душебрижника за људска права и заштиту деце,да приупита Вучића и Дачића,зашто нарко дилери нису у затвору?! Ако не знају кога треба ухапсити,Чеда зна одлично?!Иначе,поздрављам акцију удружења "Свети Сава" и надам се да ће и ван Лазаревца бити сличних активности!Нека их Драги Бог чува!
Petak 15.11.2013. 10:55
Džaba vam, neće te se izvući, trovači tuđih života.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online