Petak 15.11.2013.
09:34
Telegraf

Dileri tuže borce protiv narkomanije zbog narušenog ugleda?!

Facebook.com/Udruženje građana Sveti Sava
Imena osumnjičenih dilera iz Lazarevca nalaze se na ovoj FB stranici

Osobe čije su lične informacije objavljene na ovoj društvenoj mreži, a za koje se osnovano sumnja da se bave trgovinom droge, odlučile su da “presaviju tabak” i da nakon pretnji otsecanjem jezika pokrenu i pravnu borbu protiv "Udruženja građana Sveti Sava", jer smatraju da su njihove ličnosti "uvređene i ponižene objavama na pomenutoj Fejsbuk stranici".

Međutim, iz “Svetog Save” odgovaraju da ih ove pretnje i tužbe ne plaše, te da će nastaviti da se bore protiv dilera u Lazarevcu.

- Uprkos brojnim pretnjama člаnovimа "Udruženjа građana Sveti Sаvа" upućenih od strаne nаrko-dilerа pomenutih u ”Crnoj knjizi”, člаnovi ovog udrženjа izjаvljuju dа ih nikаkvi uticаji neće skrenuti s putа beskompromisne borbe zа budućnost nаše omlаdine. Tаkođe, verujemo dа su ove pretnje rezultаt njihovog strаhа i nemoći, saopštilo je ovo Udruženje.

- Čim se saznalo da je novi spisak u završnoj fazi, počele su pretnje. Poslednje što je stiglo je da će nam polomiti ruke i noge i da će nam iseći jezike. Ipak, to nas sigurno neće zaustaviti, novi deo “Crne knjige” biće objavljen i brže nego što su očekivali. Kad smo objavili onaj prvobitan spisak dilera, mnogi su mislili da smo ih mimoišli, pa su nastavili da preprodaju drogu. Sad su se uplašili i pretnje su im jedini izlaz. Desetorica dilera koje ćemo staviti na nov spisak su izuzetno moćni i nemaju manje uticaja, bogatstva i bahatosti od prethodnih. Ovo je naš način borbe protiv narkomanije i uspećemo, poručuju iz ovog udruženja.

Facebook.com/Udruženje građana Sveti Sava
 
2024 © - Vesti online