Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 08.11.2013.
21:33
Beta A

Dašić: Pantić me šamarao; Pantić: To je notorna laž

Dragan Dašić, rođak poslanika Demokratske stranke Srbije Marka Jakšića, optužio je zamenika direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Krstimira Pantića da ga je bez razloga šamarao u njegovoj kući u Kosovskoj Mitrovici. Pantić je odbacio optužbe.

Zamenika direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Krstimir Pantić
 

Pantić je, međutim, u izjavi za agenciju Beta odbacio te optužbe kao "notornu laž" ali je naveo da je svratio kod Dašića kući da ga pita zašto ga je vređao za vreme obeležavanja gradske slave, za šta - kako tvrdi - ima nekoliko svedoka.

Dašić je agenciji Beta rekao da se incident dogodio oko 18 sati kada je Pantić, kandidat za gradonačelnika Kosovske Mitrovice, ušao kod njega u kuću, uhvatio ga za vrat i pet šest puta ošamario bez, kako tvrdi, razloga i ničim izazvan.

Dašić je rekao da je Pantić bio pijan, da je došao sa dva telohranitelja, ali da ga oni nisu maltretirali.

"Mogu otac da ti budem, imam 62 godina. Kad je (Pantić) izlazio (iz kuće) rekao mi je - zapamtićeš me", kazao je Dašić i dodao da danas za vreme litije nije bio blizu Pantića i da ga nije ni video.

"Pantić mi je rekao: 'Danas kad je bila litija, bio si u blizini i pljunuo si prema meni'. To ne bih uradio", kazao je Dašić i dodao da u policijskoj stanici dao izjavu i da je pristao da mu urade i alko-test koji traži da se i uradi i Pantiću.

Dašić je naveo da su s njim u kući bili njegova supruga, sin i sestričina, kćerka Marka Jakšića i da će svi dati izjavu u policiji.

Pantić odbacio te optužbe

"Dašić je šurak Marka Jakšića i sada pokušava da optužbama protiv mene skrene istragu koja treba da utvrdi ko je naredio napad na mene i pokušaj moje likvidacije", kazao je Pantić.

On je kazao da je bio u Zdravstvenom centru da mu skinu konce i da je posle toga svratio do kuće Dašića da ga pita zašto ga je vređao za vreme obeležavanja gradske slave.

"Nisam ga ni dodirnuo, razgovarali smo nekoliko minuta u njegovoj kući u prisustvu njegovog sina, supruge i snahe. To je sve što se dogodilo. A to da li sam bio pijan, proverite kod dežurnog lekara koji mi je skidao konce u Zdravstvenom centru", kazao je Pantić.

Jakšić je odbacio te optužbe i naveo da su za incidente odgovorne stranke koje su pozvale Srbe na kosovske izbore jer im je smetala mala izlaznost.

POVEZANE VESTI

Petak 08.11.2013. 21:36
Neko laze . A pantic je vec dokazao da mu se ne moze verovati .
Petak 08.11.2013. 21:39
Ма где би шиптарски вазали да шамарају оне који бране Србе од њиховог зулума? Ма није то могуће, они су толико фини вазали да су се комплет претворили у вазелин којим окупатори покушавају да премажу цео Српски народ. Код ових који су били за "изборе" на КосМету имају само једно руководеће гесло, а то је: ГЛАСАЈТЕ ЗА НАС ДА БИ НАМА БИЛО БОЉЕ, вас ко ...бе! Вазелински вазалчићи.
Subota 09.11.2013. 05:58
Alah ce da pomogne mojoj braci Srbima na Sjeveru Kosova, da ih spasi od nesrba sa imenima Srpskim.Ja sam Ahmet ,ali vise volim Srbe od ovih Pantica , Dacica , Vucica I tdd...Tanrı yardım..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online