Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 18.07.2013.
00:31 >> 13:49h
RTS A

Uhapšena i žandarmova žena zbog pomaganja u zločinu

Policija je uhapsila dve osobe zbog sumnje da su pomogli Aleksandru Krstiću, za koga se sumnja da je ubio dvojicu mladića u okolini Jagodine.

Foto: Arhiva

Policija je uhapsila je Gorana Dabića (22) iz Kragujevca i Ivanu Radivojević (27) iz Beloševca, zbog sumnje da su pomogli 33-godišnjem Aleksandru Krstiću, osumnjičenom za ubistvo dvojice mladića iz Jagodine.


Policija navodi da je Dabić osumnjičen za "teško ubistvo pomaganjem", a Radivojevićeva zbog "pomoći učiniocu posle izvršenog krivičnog dela". Sumnja se da su Dabić i žandarm bili zajedno u vozilu sa ubijenima tokom ubistva. Zatim su tela prebacili na zadnje sedište i odvezli se do mesta Ratkovac kod Rekovca, gde su benzinom polili tela ubijenih.

U tome im je pomogla Ivana Radivojević, žandarmova nevenčana supruga, koja je donela šatorsko krilo, kojim su pokrivena tela, a zatim je džipom išla ispred njih, kako bi ih obavestila ukoliko primeti policiju. U mestu Ratkovac, žandarm Krstić je polio benzinom tela, posle čega su ih zapalili, a onda su se svo troje osumnjičenih odvezli kod Ivane gde su svoju garderobu sa tragovima krvi zapalili u peći.
 

Dabiću i Radivojevićevoj je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Pročitajte još:

* Žandarm ih spalio zbog 8.000 evra

* Žandarm priznao zločin

* Član Žandarmerije osumnjičen za ubistvo

POVEZANE VESTI

Četvrtak 18.07.2013. 08:40
Citam ovih dana o ovom zlocinu i nikad da poverujem da zaista ima ovako plitkoumnih primitivaca sa mozgom monstruma...koliko takvih zivi jos okolo tu u necijem komsiluku...Ne daj Boze da stitim nekog ubicu al nema izgleda onih kome je nesto stvarno preselo pa da kaze evo hapsite me ubio sam nisam mogao vise dosao sam da se sam predam...ovo ubijanje a potom spaljivanje govori o tome kolika je kukavica i primitivac ubica...i ako je jos istina oko sebe imao i bliske ljude kao saucesnike?!...koliko je opet pitam tih koji ovako inteligentno razmisljaju...ubijem zapalim i nikom nista...ili je drustvo u celini propalo pa ima vise onih koji tvrde da ce mu kazna biti par godina i nikom nista...
Četvrtak 18.07.2013. 14:11
Kakav muž, takva i žena, i obrnuto!
Četvrtak 18.07.2013. 09:10
Treba uvesti zakon, samo za nosenje oruzja debelu robiju npr. 5 godina, i vrsiti cesce racije po mjesima gdje se revolveraski idiotti okupljaju. Time bi se uveo red i sprijecila mnoga ubistva.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online