Sreda 22. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Petak 24.08.2012.
07:28
Blic A

Hteli da siluju Beloruskinju u moru

Državljaninu Srbije M. B. (25) iz Kruševca i B. Ž. (39) iz Milića kod Vlasenice u Republici Srpskoj, određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da su pre tri dana u Budvi, u moru, pokušali da siluju 35-godišnju Beloruskinju V. K.

Osumnjičeni su se na šetalištu upoznali sa Beloruskinjom: Hteli da je siluju u vodi ( foto ilustracija)

Njih dvojica su negirali da su pokušali da je prinude na seksualni odnos, ali su napadnuta devojka i čuvar plaže B. T, koji je čuo njeno zapomaganje i spasao je, tvrdili suprotno.


O hapšenju našeg državljanina obavešten je i srpski MUP, kao i policija RS.


"Osumnjičeni su se na šetalištu upoznali sa Beloruskinjom, koja je pre desetak dana došla na odmor u Crnu Goru, i njenom zemljakinjom. Pričali su, a onda su M. B. i B. Ž. predložili da odu na plažu što su one i prihvatile. Njih dvojica su onda kupili piće i krenuli su na plažu Azuro", kaže sagovornik lista“Blic” blizak istrazi.


Međutim, prijateljica V. K. ih je ubrzo napustila, pa su M. B. i B. Ž. na plaži ostali sami sa 35-godišnjom devojkom iz Belorusije.


"Pili su pivo, a onda su je, kako tvrdi V. K., odvukli u duboku vodu, do bova, nekih stotinak metara od obale. Ona je navela da ju je jedan od osumnjičenih držao, dok joj je drugi silom skidao odeću. Vrištala je i dozivala pomoć nadajući se da će je neko čuti i spasiti, iako je bila zora a u to vreme na tom delu plaže nema prolaznika. Njeno zapomaganje ipak je čuo B. T, noćni čuvar na susednom kupalištu i spasao je", nastavlja naš sagovornik.

POVEZANE VESTI

Petak 24.08.2012. 07:53
Treba da je bude sramota,u 35g. ona se opija do jutra i ide na nocno kupanje sa dvojicom polupoznanika koji su je pokupili usput. Umesto sa porodicom i decom da izadje ujutro pored plaze da proseta.To joj vise prilici naspram godina starosti.
Petak 24.08.2012. 08:23
@gradjanin_srbije Sta pricas ti, gde pise da je ona udata i da ima decu i gde pise da se neko napijao? Ako je neko kupio pice jel to odmah mora da znaci da se neko napija? Zasto da je bude sramota ako je izasla na kupanje bilo da je to danju ili nocu? Sta tebe briga ko i kako provodi svoje vreme da li pije ili bilo sta drugo, Jel ti pijes i izlazis u kasne sate ako nisi ozenjen? Ja imam 33 godine, jel to treba da znaci da treba da budem vezan lancem u kuci i da zaboravim na zabavu? A ta dvojica sto su je odvukla u vodu su slicnog razmisljanja kao i ovaj "zajebaniludimacor" nisko, podmuklo i ne inteligentno.
Petak 24.08.2012. 12:18
Nešto tu nije čisto. Srbin iz Srbije i Srbin iz Republike Srpske. Kao u nekom filmu. Beloruskinja žrtva, a znamo da smo veliki prijatelji s njnima. Preporučujem Srbima da se ponašaju obazrivo, jer još uvek rat nije završen. Meni se čini da se stalno vreba neki konflik za ocrnjivanje našeg naroda. Ako su ovi krivi, treba ih kazniti, jer tako samo štete svom narodu. Kakva je to cura koja je došla na more i odmah našla dve budale, koji su se upecali kao somovi. Možda su loše procenili, ali ako ženska neće dobrovoljno, odmah se odustaje. Pivo je zdravo, samo ako popiješ jednu malu kriglu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online