Petak 24.08.2012.
07:28
Blic

Hteli da siluju Beloruskinju u moru

Osumnjičeni su se na šetalištu upoznali sa Beloruskinjom: Hteli da je siluju u vodi ( foto ilustracija)

Njih dvojica su negirali da su pokušali da je prinude na seksualni odnos, ali su napadnuta devojka i čuvar plaže B. T, koji je čuo njeno zapomaganje i spasao je, tvrdili suprotno.


O hapšenju našeg državljanina obavešten je i srpski MUP, kao i policija RS.


"Osumnjičeni su se na šetalištu upoznali sa Beloruskinjom, koja je pre desetak dana došla na odmor u Crnu Goru, i njenom zemljakinjom. Pričali su, a onda su M. B. i B. Ž. predložili da odu na plažu što su one i prihvatile. Njih dvojica su onda kupili piće i krenuli su na plažu Azuro", kaže sagovornik lista“Blic” blizak istrazi.


Međutim, prijateljica V. K. ih je ubrzo napustila, pa su M. B. i B. Ž. na plaži ostali sami sa 35-godišnjom devojkom iz Belorusije.


"Pili su pivo, a onda su je, kako tvrdi V. K., odvukli u duboku vodu, do bova, nekih stotinak metara od obale. Ona je navela da ju je jedan od osumnjičenih držao, dok joj je drugi silom skidao odeću. Vrištala je i dozivala pomoć nadajući se da će je neko čuti i spasiti, iako je bila zora a u to vreme na tom delu plaže nema prolaznika. Njeno zapomaganje ipak je čuo B. T, noćni čuvar na susednom kupalištu i spasao je", nastavlja naš sagovornik.

2024 © - Vesti online