Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 11.11.2011.
06:44 >> 14:38h
Blic A

Prodao ćerku psihopatama jer "nije imao para"

Srpski državljanin, koji je uhapšen u Švedskoj zbog sumnje da je prodao svoju 14-godišnju ćerku, izjavio je policiji da to uradio jer "nije imao para"!.

Srpsku policiju kolege iz Švedske još nisu obavestile o slučaju

Naša policija istražuje slučaj oca, srpskog državljanina, osumnjičenog da je 14-godišnju ćerku za 1.000 evra prodao mentalno zaostalom muškarcu iz švedskog grada Geteborga, koji je devojčicu više od godinu dana silovao i fizički maltretirao.

Međutim, informacije o tragediji ove devojčice srpski MUP zasad ima samo iz medija, jer ih kolege iz Švedske još nisu obavestile o tome.


"Uputili smo švedskom Interpolu zahtev da nam prosledi sve informacije o tom slučaju, ali još nismo dobili odgovor. Za sada ne znamo ni da li je dete izvedeno iz zemlje legalno ili je prokrijumčareno. Prema našim informacijama - otac živi u Srbiji, a ona je pobegla iz zatočeništva", kažu u MUP-u Srbije.


I u našoj ambasadi u Stokholmu napominju da nisu dobili nikakvo obaveštenje i da su zatražili informacije od nadležnih švedskih organa.


Mediji u Švedskoj objavili su da je tamošnja policija krajem prošlog meseca oslobodila 14-godišnju devojčicu iz Beograda koja je prodata mentalno zaostalom muškarcu u Švedskoj, koji ju je godinu dana maltretirao i silovao.


Prema pisanju lista "Dejli ekspresen", porodica 25-godišnjeg mladića mu je, misleći da će mu biti bolje ako ima ženu, kupila devojčicu od njenog oca u Beogradu za 1.000 evra. Zbog sumnje da su učestvovali u trgovini ljudima uhapšeni su mentalno oboleli mladić i devojčicin otac, a pritvoreni su muškarac, koji ju je držao zatvorenu, i 40-godišnja žena, i oni se terete i za silovanje.


"Devojčica je, prema romskim običajima, bila primorana da se uda za tog muškarca i odvedena je u stan njegove porodice, gde je zaključana", piše švedski dnevnik.

POVEZANE VESTI

Petak 11.11.2011. 10:06
Оца треба стрељати, а за западњаке знамо да су склони свакој врсти педофилије и сексуалне девијације. Кад смо већ код продаје и куповине жена и код мене у Ваљеву има случај да богати отац купи ментално заосталом сину жену.
Petak 11.11.2011. 11:18
Овај случај излази из оквира циганске традиције, где је уобичајено овакво деловање ради брака. Узевши у обзир да у овом случају то није био случај, вратити смртну казну за овог " оца"
Subota 31.08.2013. 17:25
Bio bi najkorisniji kao donator organa
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online