Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 25.08.2011.
06:21
Alo! A

Ubica: Bio je krupan pa sam ga iskasapio!

Zoran Stevčić (54), osumnjičen da je ubio Nemanju Perića (30), raskomadao ga na sitne delove i bacio u septičku jamu, ne pokazujući ni trunku kajanja izjavio je da je morao to da učini jer Perić nije hteo da iseli iz njegove porodične kuće, piše beogradski “Alo!“ pozivajući se na izvore bliske istrazi.

Foto: Ilustracija

Kako je ispričao istražnim organima, njih dvojica su se upoznali u zatvoru u Padinskoj Skeli, gde je Stevčić služio kaznu od šest godina zbog obijanja stanova i automobila. Stevčić je izašao u avgustu prošle godine, a kada se i Perić u proleće ove godine našao na slobodi, on i Aleksandar K. su se uselili kod Stevčića u Kupsku 4.


- U zamenu za kiriju, davao mi je heroin. Na kraju smo mu, međutim, dugovali novac, tako da je počeo da odbija da nam daje drogu. Tukao nas je, ponižavao, vređao i iživljavao se kako mu se prohtelo. Hteo sam da vratim ženu i ćerku u kuću, ali čim bih mu pomenuo selidbu, nastajao bi pakao - ispričao je Stevčić.


Monstruozno ubistvo razotkrili su operativci SBPOK-a u saradnji sa kolegama iz trećeg odeljenja beogradske policije.
 

U utrobi i špricevi

U stomaku žrtve, na mestu gde je gornji deo tela odvojen od donjeg, nađene su i naknadno utisnute cevčice od infuzije i špricevi. Velika tetovaža duž cele noge pomogla je u identifikaciji Perića, ali je obavljena i DNK analiza, koja je potvrdila njegov identitet.

Perić je jedno vreme bio pod prismotrom SBPOK-a kao narko-diler jer su pratili njegove kanale nabavke heroina u Obrenovcu. On je iz Kupske 4 priveden 13. avgusta, ali je nakon 48 sati provedenih u pritvoru pušten jer je kod njega nađena vagica, ali ne i narkotici. U trenutku njegovog hapšenja, Stevčić nije bio u kući.


- Te noći me je mučio tri sata. Onda smo se obojica “uradili“. Plašio sam ga se, pa sam sačekao da zaspi. Uzeo sam sekiru koju je stalno nosao sa sobom i udario ga u glavu. Pošto je bio krupan, nisam mogao da ga iznesem napolje, pa sam ga raskomadao na kauču. Stavio sam ga u četiri kese i zakopao u dvorištu. Morao sam to da uradim - rekao je Stevčić.


Pokušavajući da drže Perića pod prismotrom, inspektori su shvatili da je “mladić kao propao u zemlju“. Perić je, prema dosadašnjim saznanjima, ubijen 3. avgusta, kada je Stevčić viđen u svom dvorištu oko tri sata ujutru sa lopatom. Truljenje ostataka tela bilo je ubrzano, s obzirom na to da je pomenuta septička jama korišćena dok Stevčić prošle godine nije uveo kanalizaciju.


On je narednih dana prao tepih u dvorištu, a zatim i okrečio kuću. Detalj koji je razotkrio da u dvorištu nije sakrivao narkotike ili plen iz krađe bio je sat nestalog Perića, koji je uočen na Stevčićevoj ruci. Beogradska policija je zatim 18. avgusta u jami. na koju je bilo nabacano granje poliveno krečom i veštačkim đubrivom. otkrila jeziv prizor.

Pročitajte još:

1. Pronađeno raskomadano telo na Zvezdari

2. Druga iskasapili posle svađe zbog droge

3. Krst u stomaku iskasapljenog mladića!

4. Ritualno ubistvo usred Beograda

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online