Četvrtak 25.08.2011.
06:21
Alo!

Ubica: Bio je krupan pa sam ga iskasapio!

Foto: Ilustracija

Kako je ispričao istražnim organima, njih dvojica su se upoznali u zatvoru u Padinskoj Skeli, gde je Stevčić služio kaznu od šest godina zbog obijanja stanova i automobila. Stevčić je izašao u avgustu prošle godine, a kada se i Perić u proleće ove godine našao na slobodi, on i Aleksandar K. su se uselili kod Stevčića u Kupsku 4.


- U zamenu za kiriju, davao mi je heroin. Na kraju smo mu, međutim, dugovali novac, tako da je počeo da odbija da nam daje drogu. Tukao nas je, ponižavao, vređao i iživljavao se kako mu se prohtelo. Hteo sam da vratim ženu i ćerku u kuću, ali čim bih mu pomenuo selidbu, nastajao bi pakao - ispričao je Stevčić.


Monstruozno ubistvo razotkrili su operativci SBPOK-a u saradnji sa kolegama iz trećeg odeljenja beogradske policije.
 

U utrobi i špricevi

U stomaku žrtve, na mestu gde je gornji deo tela odvojen od donjeg, nađene su i naknadno utisnute cevčice od infuzije i špricevi. Velika tetovaža duž cele noge pomogla je u identifikaciji Perića, ali je obavljena i DNK analiza, koja je potvrdila njegov identitet.

Perić je jedno vreme bio pod prismotrom SBPOK-a kao narko-diler jer su pratili njegove kanale nabavke heroina u Obrenovcu. On je iz Kupske 4 priveden 13. avgusta, ali je nakon 48 sati provedenih u pritvoru pušten jer je kod njega nađena vagica, ali ne i narkotici. U trenutku njegovog hapšenja, Stevčić nije bio u kući.


- Te noći me je mučio tri sata. Onda smo se obojica “uradili“. Plašio sam ga se, pa sam sačekao da zaspi. Uzeo sam sekiru koju je stalno nosao sa sobom i udario ga u glavu. Pošto je bio krupan, nisam mogao da ga iznesem napolje, pa sam ga raskomadao na kauču. Stavio sam ga u četiri kese i zakopao u dvorištu. Morao sam to da uradim - rekao je Stevčić.


Pokušavajući da drže Perića pod prismotrom, inspektori su shvatili da je “mladić kao propao u zemlju“. Perić je, prema dosadašnjim saznanjima, ubijen 3. avgusta, kada je Stevčić viđen u svom dvorištu oko tri sata ujutru sa lopatom. Truljenje ostataka tela bilo je ubrzano, s obzirom na to da je pomenuta septička jama korišćena dok Stevčić prošle godine nije uveo kanalizaciju.


On je narednih dana prao tepih u dvorištu, a zatim i okrečio kuću. Detalj koji je razotkrio da u dvorištu nije sakrivao narkotike ili plen iz krađe bio je sat nestalog Perića, koji je uočen na Stevčićevoj ruci. Beogradska policija je zatim 18. avgusta u jami. na koju je bilo nabacano granje poliveno krečom i veštačkim đubrivom. otkrila jeziv prizor.

Pročitajte još:

1. Pronađeno raskomadano telo na Zvezdari

2. Druga iskasapili posle svađe zbog droge

3. Krst u stomaku iskasapljenog mladića!

4. Ritualno ubistvo usred Beograda

2024 © - Vesti online