Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 15.07.2011.
18:39
Alo! A

Učesnica rijalitija iz Srbije organizator šverca kokaina!

Popularna TV zvezda rijaliti šoua u Srbiji koji je emitovan na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom organizator je šverca kokaina iz Južne Amerike u Evropu!

Kokain bio sakriven u zidovima kofera
 

Kako piše beogradski “Alo!”, ona je svom prijatelju, izvesnom Novosađaninu T. G. (30), omogućila da besplatno ode u Peru na odmor na koji je ovaj mladić poveo i svoju prijateljicu i sugrađanku M. K. (20). U Peruu ih je dočekao izvesni Srđan, koji živi u Ekvadoru i koji se predstavio kao brat poznate TV zvezde koja je Novosađanima poklonila putovanje.


Po povratku s odmora, prilikom presedanja na aerodromu u Milanu, dvoje Novosađana je uhapšeno jer je u njihovim koferima pronađeno 1,7 kilograma kokaina!

Koferi - paklen poklon

- Taj Srđan je mom sinu i njegovoj drugarici dao luksuzne kofere i rekao im da svoje stvari prepakuju, jer je ružno da nose torbe koje su poneli. Let im je bio otkazan, pa su naredna tri dana ostali u hotelu - priča otac, dodajući da su avionom kasnije odleteli u Milano, gde ih je sačekao neki nepoznati čovek i rekao da ga je Srđan iz Perua angažovao kako bi im pomogao da prenesu prtljag i obezbedio hotelski smeštaj do leta u Beograd.


Akteri ove strašne avanture nisu ni slutili da će po dolasku u Italiju u njihovom prtljagu policija pronaći oko 1,7 kilograma kokaina skrivenog u zidovima tri kofera koja su dobili na poklon.


- Tokom noći, u sobu su upali karabinjeri, koji su na licu mesta isekli njihove kofere u čijim stranicama se nalazila droga. Moje dete i njegovu drugaricu su odmah uhapsili i odvezli u zatvor u San Vitoro - priča otac T. G.

Priznao zbog manje kazne

- Mog sina je advokat po službenoj dužnosti posavetovao da prizna da je učestvovao u prenošenju narkotika kako bi mu ublažili kaznu koja mu je izrečena. U slučaju da je tvrdio da nije upoznat s događajem, bio bi osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju do osam godina, kako je zahtevao italijanski javni tužilac - kaže otac u razgovoru za “Alo!”.


Nakon što je tri meseca provela u zatvorskoj ćeliji, nesrećna devojka je puštena na slobodu, i to zahvaljujući advokatu Gordani Kozlovački-Pazini, koja je italijanskom sudiji pružila dokaze da njena klijentkinja nije znala šta se pored ličnih stvari još nalazi u koferima. Nakon ročišta sudija Marija Gracija Domenika objavila je da devojka nije počinila nikakav zločin, pa će biti puštena na slobodu, dok je T. G. osuđen na četiri godine zatvora.

POVEZANE VESTI

Petak 15.07.2011. 18:57
samo napred smrkaci hahahaha da vidimo koliko ce te sad daleko stici.
Petak 15.07.2011. 22:30
Можда је то нови начин до стизањања популарности преко дроге???
Petak 15.07.2011. 22:34
Pilicari-amateri..kad padnes zbog 1.7Kg onda si stvarno maler
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online