Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 03.10.2016.
13:32
nezavisne.com, Vestionline A

Duraković: Srbi pokrali izbore u Srebrenici?

Načelnik Srebrenice Ćamil Duraković kaže da i dalje čeka zvanične rezultate lokalnih izbora u Srebrenici i navodi da je moguće da je bilo malverzacija.

Youtube/faktor.ba
Preuranjeno srpsko slavlje?

Šešej vodio kampanju za Grujičića

Kako prenose banjalučke "Nezavisne", Duraković je rekao da ga je "iznenadila" objava pobede srpskog kandidata Mladena Grujičića.

- I građani znaju da se stvari mogu menjati i sačekaćemo još - rekao je Duraković.

Duraković je rekao da je Grujičić "dokazao da je devijantna osoba", kao i da u Srebrenici tokom protekle noći nije bilo "mnogo spavanja, zbog skandiranja one strane".

- Grujičić je prisustvovao ovom skupu gde su u pripitom stanju slavili pobedu i bojim se da osoba njegovog kalibra nije spremna preuzeti Srebrenicu - dodao je Duraković. 

Ponovio je da je kampanja za Grujičića vođena u Srbiji, da je vodio lider srpskih radikala Vojislav Šešelj, kao i da je sinoćnje slavlje u Srebrenici organizovala upravo SRS. 

Bošnjaci će napuštati Srebrenicu...

Duraković je naveo da je nelogično to da su "sve srpske stranke koje su dale podršku Grujičiću dobile 3.500 glasova, a Mladen 4.350 glasova". 

- Postoji razlika od hiljadu glasova u korist Grujičića i moramo to da preispitamo, i bojim se da je došlo do određenih malverzacija, ali ćemo sačekati da CIK to preispita i objavi konačne rezultate za Srebrenicu kako bismo mogli pravno da reagujemo - rekao je Duraković. 

- Spremni smo na sve osim činjenicu da Grujičić bude načelnik Srebrenice jer se pokazao neprimerenim i bojim se da ne bi bila zrela osoba da vodi ovu opštinu, ali treba biti demokrata i ne treba osporavati činjenicu ako bude izabran. Ali, zbog "psihološkog efekta" Bošnjaci će imati problem i niko neće moći da spreči njihov odlazak u većem broju iz Srebrenice - zaključuje on.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 03.10.2016. 17:38
Spremni smo na sve osim činjenicu da Grujičić bude načelnik Srebrenice jer se pokazao neprimerenim i bojim se da ne bi bila zrela osoba da vodi ovu opštinu, ali treba biti demokrata i ne treba osporavati činjenicu ako bude izabran. Ali, zbog "psihološkog efekta" Bošnjaci će imati problem i niko neće moći da spreči njihov odlazak u većem broju iz Srebrenice - zaključuje on. ...........................................Jest ovaj camil "demokrata". Fer i demokracki izbori su samo onda ako on i njegovi pobjedjuju. Bas sam se nesto rastuzio nad sudbinom " bosnjaka" Jadni ce opet da se sele. Nece ih ostati dovoljno da opet ub//ijaju Srbe. Bas tuzno???
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online